От х:

Днес в x:

Конкурс за началници на отделения и старши сестри в Болницата в Хасково

От ръководството на Многопрофилната болница в Хасково обявиха осем места за началници на отделения, за шест от тях се търсят и старши сестри.

Чрез конкурс ще се определят ръководителите на Очно отделение, Отделение по Анестезиология и интензивно лечение, Урологично отделение,  Отделение за новородени и недоносени деца, Отделение за образна диагностика, Микробиологична лаборатория,  Отделението по трансфузионна хематология и АГО.

Изискване е освен с висше медицинско образование и  придобита специалност по профила на отделението, както и  членство в Българския лекарски съюз, кандидатите да са с трудов стаж не по-малък от три години след придобиване на специалността. Те ще имат и защита на писмен проект на тема : „Развитие и перспективи  на отделението в условията на нарастваща конкуренция и ограничен финансов и човешки ресурс”.

Местата за старши медицински сестри са във Вътрешно, Спешно, Кардиологично, Наврологично и УНГ отделения. За  Акушеро-гинекологично отделение има обявена позиция и за  старша акушерка.

Изискването е да са бакалаври или магистри  по специалност „Управление на здравните грижи”, да са членове на съсловната организация и да имат трудов стаж в болнично заведение  не  по-малко от пет години.

Защитата им ще е на тема “Управление и оптимизиране  качеството на здравните грижи в условията на нарастваща конкуренция и ограничен човешки и финансов ресурс “.

Класирането на кандидатите ще се обяви след събеседване, като крайната оценка е средно аритметична от сбора на оценките, дадени от членовете на комисията за двата етапа. Заложен е минимален праг на сборната оценка от 4.50, под който кандидатите  не се класират.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Пе
    Петрова
    12 -8
    13:25, 19 ное 2022
    Не мога да си представя друг началник на АГО освен д-р Кехайов ! Много кадърен доктор, не е корумпиран и същевременно добър диагностик и специалист!
  • 2
    Д-
    Д-р Иванов
    12 -3
    14:23, 19 ное 2022
    Най добре е всички Начални отделения и старши сестри да бъдат нови лица
  • 3
    Д-
    Д-р Георгиева
    1 0
    20:47, 20 ное 2022
    Дано да спечели д-р Кехайов! Успех!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Случаен виц

Последни новини