От х:

Днес в x:

Деница от Music Idol за Helloween в Шок

Самата Смърт с косата си бе принудена да изчака под дъжда, за да влезе в Шок. Дългокраки балеринки, дяволът, голямо количество негови помощнички в искрящо червени одежди и други зловещи персонажи – всички от езиковата, се събраха както се полага на Хелоуин. Да пропъдят злите духове в Шока се стекоха към 630 ученици от елитната хасковска гимназия.

Оцет, мляко,чесън на прах и други незнайни гадости имаше в коктейлите, които трябваше да изпият състезателно петима юнаци на сцената и една дама, която прие предизвикателството. Въпросът дали ще глътнат белезникавата течност не стоеше, спорът беше кой ще го стори пръв.

Дяволът си поговори за нещата от живота с  Джак, четири диви танцьорки се вихриха след това, имаше и томбола, като за изтеглянето на печелившия номер бяха необходими цели три изчадия, виж снимката по-долу.

Не съм очаквала на такова място да попадна, очарована поздрави Деница от Music Idol, и без повече приказки, като запя...

Купонът продължи точно до 22 часа. Вследствие благородното веселие бяха събрани към 500 лв., които ще бъдат дарени на дом „Надежда”.

Видеото – в понеделник.

Мира Захариева, HaskovoNET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини