От х:

Днес в x:

Академия търси бъдещи лидери сред тийнейджърките от Езиковата и ПМГ

В два поредни дни Лидерска академия "ГЛОУ" ще се представи в Хасково. На 20.03 (сряда) от 14:30 часа презентация за Академията ще се проведе в ГПЧЕ "Асен Златаров", а на 21.03 (четвъртък) от 13:40 часа Академията гостува на ПМГ "Акад. Боян Петканчин".

Лидерска академия „ГЛОУ”, организирана от едноименното сдружение, представлява едноседмичен образователен курс, насочен към насърчаване себеуважението и израстването на младите жени на възраст между 14-18 години, изграждането на лидерски качества, умения за взимане на решения, поставяне на цели, комуникативност, умения за реализиране на доброволчески инициативи, а също и осигуряването на информация по най-важните проблеми, с които те се срещат при своето израстване. Академията се провежда във Велико Търново изцяло на английски език. Треньори в Академията са момичета, преминали вече през обучението и преподаватели и студенти от Щатския университет на Западен Кънектикът /Western СonnecticutStateUniversity/, САЩ.

За първи път момиче от Хасково взима участие в Академията през 2004 година. Оттогава броят на участничките от града продължава да расте, като към днешна дата те са общо 13.

Академията тази година ще се проведе от 11 до 18 август, а документите за кандидатстване за включване в Академията вече могат да бъдат заявени от официалния сайт на Академията - www.bgglow.com.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини