От х:

Днес в x:

Хелоуин взривява София

Германската група "Хелоуин" ще изнесе тази вечер концерт в зала "Христо Ботев" в Студентския град, съобщиха организаторите.

Поради големия интерес металистите ще имат и втори концерт утре на същото място.

И в двете вечери те ще поканят на сцената десет от най-лудите си фенове от България, дегизирали се най-сполучливо като Д-р Щайн.

"Хелоуин" организират глобално състезание по "издирване на най-добрия Д-р Щайн" сред своите фенове, посетили някои от концертите им от турнето.

От бандата уточняват, че десетимата най-забавни "доктори" ще попаднат директно в "Hall of Dr.Stein" на официалния им сайт, където ще се състезават с други победители от цял свят. Там чрез гласуване ще бъде избран най-добрият на планетата.

В двата концерта днес и утре ще се включат още финландците от "Стратовариус" и младата метъл банда "Аватар".

Важна подробност за феновете е, че "Стратовариус" пристигат в София с титулярния си барабанист - Йорг Михаел. Той претърпя успешна операция в края на миналата годината и вече се присъединява официално към турнето.

"Хелоуин" пристигат за пети път в България. Настоящето им турне "The 7 sinners world tour 2010/11" е по повод представянето на последния им албум "7 sinners".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини