От х:

Днес в x:

Три златни и един сребърен медал завоюваха гимнастичките на „Аида“ от Международния турнир "Златна есен"

Изображение 1 от 5

    Добро представяне на 12-те гимнастички на Спортен клуб по художествена гимнастика “Аида“ през изминалите 3 дни на третото издание на Международния турнир "Златна есен", организиран от СК "Феникс" в София.

    Възпитаничките на треньорката Яна Михайлова взеха участие в индивидуалната надпревара при девойки младша възраст и девойки старша възраст.

    Три златни медала завоюваха грациите от състава от Хасково, Димитровград и Кърджали. Наталия Митева е със златен медал на бухалки, Александра Димитрова завоюва приза в категорията „без уред“, Дамла Шакир е със златен медал на лента, Хавин Исмаил е със сребърно отличие за съчетанието си на „без уред“, Деляна Петрова се класира 5-та на топка.

    Останалите гимнастички от клуба се представиха добре въпреки, допуснатите грешки и се класираха на средни места при конкуренция от над 60 състезателки и продължават да трупат опит в залата и на различни състезания и турнири. Доволни сме от изиграването на топката на Деница Анева и бухалките на Цвети Качова, коментира Яна Михайлова.

    В турнира, като част от съдийската колегия, участва и възпитаничката на клуб „Аида“ Даяна Михайлова.

    Президентът и главен треньор на СКХГ „Аида“ с благодарност отбеляза помощта за доброто представяне на балетния педагог Боримира Дяконова, както и на две от настоящите си възпитанички, които смело вървят в гимнастиката и се вече първи нейни помощници в тренировъчния процес и по изгражданията на съчетанията на останалите- Камелия Иванова и Теодора Ненова.

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини