От х:

Днес в x:

Активна предстартова седмица за три от съставите на Младежки център

    Три от съставите на Младежкия център в Хасково започват новата седмица с удовлетворение от изявите си през изминалата. Детски хор „Орфей“ с диригент Елена Цветкова гостува на IV Национален фестивал на детските и младежки хорове във Варна. С концерт на Детския хор на България навръх Деня на независимостта - 22 септември бе открит фестивала. На открита сцена на площад "Антон Новак" - на входа на Морската градина пяха над 160 деца от няколко детски хора от Варна, Бургас, Хасково, Русе и Пловдив.

    Хоровите празници за поредна година се организират от общината и са истински празник за любителите на хоровата музика.

    В Държавен Турнир Чирлидинг - мажоретни спортове, който се проведе в Пловди, взеха участие мажоретките към Младежкия център, с ръководител Елена Попова.

    Чирлидинг е най-новият Олимпийски спорт и бе представен за първи път в България.

    В състезанието, организирано от Българският чирлидинг съюз, който ще домакинства Европейско първенство и догодина, се включиха над 200 участници.

    Момичетата от Мажоретен състав-Хасково към Младежки център завоюваха две първи места за попмпони хореография на място и дует батони хореография на място. Имат и две втори и едно четвърто място в соло изпълненията.

    На Младежка музикална среща в Свиленград на откритата сцена на река Марица се представиха от Хасково възпитаниците на Николай Делчев от група „Хала“ към Младежки център и група „Прима виста“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини