От х:

Днес в x:

„СНежен рок“ с изненада на 29-ти в Хасково

    Хасково ще изпрати 2016 година с рок музика и меломаните на здравия саунд ще получат своя новогодишен подарък с концерта „СНежен рок“ на 29-ти декември.

    Две от най-запомнящите се групи, стъпили на хасковска сцена през годината, ще забият в Младежкия център от 18 часа утре вечер.

    Първи излиза гордостта на Хасково в новото поколение рок групари-младоците от "Different Highway". Групата си извоюва място сред петимата финалисти в реалити формата за нова любима рок банда на България „Голямото рок междучасие“ и получи покана от организаторите да свири на големия традиционен концерт „Нощ под звездите“ на пл.“Батенберг“ на 31-ви декември.

    Преди това обаче Different Highway се качва на родна сцена редом с „John Steel”-местните групари, които с изявите си по клубните сцени в цялата страна набраха до такава степен популярност, че успяха да привлекат и докарат в Хасково през есента за първата по рода си си „Рок Октомвриада“ екс вокала на „Рейнбоу“ Дуги Уайт и свириха с него на пл.„Свобода“. На сцената на Младежкия утре вечер групата ще излезе с вокала Ивайло Ранов -Шеки. Шеки подгря през октомври участието на бандата с популярния изпълнител и бързо се превърна в любим глас на хасковската публика.

    Навръх Нова година „John Steel” и Дуги Уайт ще забият на площада в Пловдив.

    Но преди това завършващото годината събитие за хасковските рокаджии „СНежен рок“ ще е с огромна изненада за тях. Тя се пази в тайна от организаторите, но ще е по-яка от черешка върху сладоледена торта.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини