От х:

Днес в x:

Денсъри от Хасково и Димитровград с 13 медала и 3 купи от Приморско

Обединеният състав от Хасково и Димитровград на Спортен танцов Клуб “Street Dust Dance” раздвижи сцената в Приморско и се върна от

Шести отворен танцов фестивал на съвременните танцови стилове в крайморския град с 13 медала и три купи в стил хип-хоп. „В магията на танца и морето” възпитаниците от Младежкия център в Хасково и от димитровградската формация на Миглена Бинева взеха награди в различни възрастови категории. Клубът се представи с 19 състезатели, 7 от които от хасковската школа на хореографката. В солата при 12-15годишните първото място е за Валерия Петрова, която е представител на клуба в Хасково. Приза в същата категория, но във възрастовата група над 16 година първа е Жулиета Бинева.

При дуети над 16г. Жулиета Бинева и Калина Колева от Димитровград грабнаха първото място последвани от Нелина Митишева и Радина Бодурова от Хасково- второ място.

Децата от 7г. и 9-11г. в категория сола и малки групи обраха първите три места До 7г.Вероника Трифоова -1-во място 9-11г. Авигея Йосифова – 1-во място Ния Георгиева- 2-ро място Катерина Хубенова- 3 –то място Дуети при 9-11г. Авигея Йосифова и Ния Георгиева- 1-во място Малка група при 9-11г. – 1-во място Формация над 16г. – 1-во място Най-трудно бе при формациите споделя Бинева, защото е трябвало да обединява децата от двата града, които са се справили с много усилия заедно и разбира се перфектно.

 Haskovo.net

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ср
    средностатистически *******
    7 0
    17:39, 11 юли 2017
    Като турите в заглавието "денсери", а не "танцьори", повече хора ли ще прочетат статията ?
  • 2
    Ас
    АСКУВЛИЯ
    1 0
    07:41, 12 юли 2017
    денсъри описани от драскачи-ебаси кефът-върховну!
Последни новини