От х:

Днес в x:

Директорска въртележка в екоинспекциите на Хасково, Бургас и Пазарджик

Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Хасково инж. Наталия Пачеманова е преместена на същия пост в екоинспекцията в Бургас. На нейно място в кабинета в Хасково влиза Костадин Гешев от Пазарджик.

По непотвърдена информация инж. Пачеманова е с временно назначения в РИОСВ-Бургас. До този момент тя ръководи Инспекцията  в Хасково вече близо година. Влезе в кабинета си тогава със скандал, след като смени тогавашния ръководител, назначен с конкурс инж. Тонка Атанасова. В същото време името й се появи в списък  за смяна на шефове на областни структури, за който се твърдеше, че е на назначения като областен управител на Хасково от служебния кабинет на Стефан Янев Минко Ангелов, който и към настоящия момент изпълнява същата длъжност. Впоследствие инж. Наталия Пачеманова запази позицията си като титуляр, след като спечели, обявения от МОСВ конкурс.

Инж. Пачеманова нашумя с размаха си, с който  се зае да реши проблемите около замърсяването на въздуха в Димитровград от ТЕЦ „Марица 3“, като усилията й доведоха и до принудителното спиране на няколко пъти работата на ТЕЦ-а.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини