От х:

Днес в x:

Паркът до театъра се превръща в Призрачен град

Голямо количество тикви получават ухилено изражение вследствие задружните усилия на Арт клуба в мазето на езиковата. Усилено рязане и лепене върви в друг ъгъл на иначе мрачното помещение, там се подготвят плоскостите за къщичките от Призрачния град. Фоайето пък е територия на бояджийския екип. В едно друго стайче безброй черни прилепи се подготвят да кацнат на купона за Хелоуин.

В трескавата подготовка, която е вече пред финал, са се включили над 40 ученици– участниците в Арт клуба и доброволци от всички класове. Вече е получено разрешение за базара в парка до театъра и в петък между 12 и 13 часа там ще се появи Призрачния град. Традиционните за Хелоуин артикули ще се продават с благотворителна цел.

За да подпомогнат благородната кауза, със свои картини в базара се включват и участниците в Арт кръжока. 

Творбите са рисувани по време на пленера с палачинки, организиран от ръководителката им Димитрина Бъчварова, а изложбата е по случай Деня на будителите. Картините, около 20 на брой, били коментирани с Владо Запрянов, който също присъствал на пленера. В петък могат да бъдат видяни в Призрачния град.

Очаква се нощта на Хелоуин да премине бурно. В Shock ще пее Деница от Music Idol. В програмата ще се включи и Нина Момчилова, победителката в конкурса „Луд на шарено се радва” на тазгодишния Каунь. Участието на Деница и Нина е благотворително. Две вещици и самият Дявол ще са водещи на купона, а сценарият е изграден около основната идея – да прогоним злите духове. Входът е 4 лв, билетите вече са в продажба.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини