От х:

Днес в x:

Задържаха трима дрогирани и трима пияни, единият и без книжка

7 нарушители на пътя са заловени през последните три дни в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

3 бързи производства срещу водачи са стартирали на 19-ти. Първото е в РУ Димитровград срещу 30-годишна, спряна за проверка с леката си кола „Опел“. Техническото средство, с което е тествана посочило употреба на амфетамин и метаамфетамин.

В управлението в Хасково е бил задържан неправоспособен водач на 65г. Пътните полицаи са констатирали с дрегер, че шофира и с 2,6 промила алкохол.

В харманлийското управление е пренощувал 22-годишен шофьор на мотоциклет, проверен на булевард „България“. При справка се установило, че младежът не притежава съответната категория за мотоциклет и управлява с влязло в сила наказателно постановление за същото деяние.

На 20-ти и 21-ви в управленията в Хасково и Харманли са били двама водачи, употребили алкохол. В ареста на областния град е пренощувал 43-годишен от град Раковски, който карал Тойота с 1,74 промила.

74-годишен от село Върбово е заловен в село Славяново с Ауди, което управлявал с 1,21 промила. И двамата са отказали да дадат кръвна проба.

Рано тази сутрин, униформени служители от Районното управление в Хасково са заловили двама водачи да шофират в областния град с дрога. Единият е на 34 г. от Сирия с Форд, другият на 19 г. от село Криво поле с Фолксваген. Проверка с дрегер показала съответно употреба на амфетамин, метаамфетамин и канабис, и метаамфетамин. Мярката им на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини