От х:

Днес в x:

Читателка: Младежи с Пежо се забиха в ограда на къща и избягаха

Изображение 1 от 4

    Четирима младежи катастрофираха с лек автомобил Пежо в хасковското село Книжовник и избягаха от местопроизшествието. Инцидентът стана около 23:45 часа снощи до пластиката Златна топка, сигнализира Галина Радославова.

    Тя обясни, че в колата с кърджалийска регистрация е имало две момчета и две момичета, като зад волана е бил 18-годишен. Автомобилът излязъл от пресечка в селото и се отправил в посока Хасково. На ляв завой водачът изгубил контрол над управлението, излязъл е вдясно от пътя, преминал е през тротоара и се е забил в ограда на къща. 

    След инцидента младежите се разбягали и по-късно се върнали да изтеглят катастрофиралата кола. На място е бил изпратен противопожарен автомобил за разчистване на пътя, което обаче било предварително направено от активисти на селото. Пристигнал и полицейски екип за установяване и санкциониране на нарушителите.

    По думите на местните, водачът на колата живее в селото и е бил под въздействие на алкохол. Свидетели разказаха, че малко по-късно разбитата кола е била откриха близо до къщата на собственика на автомобила.

    “Добре, че произшествието не е станало в по-ранен час, иначе можеше да пострада някой пешеходец. Още някой съмнява ли се защо са ни легнали полицаи на пътя?”, коментира Галина Радославова, която е и инициатор за събиране на подписка с искане на монтиране на изкуствени неравности по главния път в Книжовник. Тя поясни, че петицията е била внесена в община Хасково и в Областното “Пътно управление” преди по-малко от месец, но все още няма резултат.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Не
      Непукиста
      0 0
      21:45, 23 авг 2022
      На К.Велкчков и Братя Миладинови всяка вечер 15-16 годишни тормозят квартала играят комар и се друсат седят там да 2 часа сутринта!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини