От х:

Днес в x:

Пешеходка и още четирима пострадаха при катастрофи в Хасковско

Пешеходка и още четирима души пострадаха при пет катастрофи в Хасковска област през последните 3 дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Без опасност за живота е 11-годишна пешеходка след инцидент в Харманли. На 10-и в 13:30 часа на булевард „България“, 53-годишен водач от гълъбовското село Главан е управлявал Нисан. Не е пропуснал минаващата на пешеходна пътека девойка и я ударил. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен е акт на водача.

Същия ден е станало още едно ПТП. В 20,40 часа на магистрала „Марица“ от Любимец към Свиленград, 26-годишен водач на Мерцедес е загубил контрол над колата и се е ударил вдясно в канавка. Водачът е прегледан и освободен за домашно лечение, съставен му е акт.

84-годишен водач е пострадал при катастрофата на кръстовището до Цигарената фабрика в Хасково на 11-и. Припомняме, че в 12:15 часа между булевардите „Васил Левски“ и „Съединение“ е стана произшествие между Опел, шофиран от възрастния водач, който предприел маневра завой наляво по „Съединение“, при което е ударил Ситроен, шофиран от 41-годишен. При удара е пострадал възрастният водач, който е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен му е акт.

Пътничка в автомобил е пострадала леко в катастрофа, станала на 12-и на магистрала „Марица“. В 19:45 часа при км.90 от Любимец към Свиленград, 44-годишен софиянец е управлявал БМВ. Предвид метеорологичните условия - мокър асфалт и дъжд е загубил контрол, завъртял се е и се е ударил в еластична ограда. Пострадала е возещата се в колата 41-годишна хасковлийка, настанена в МБАЛ Хасково за лечение, без опасност за живота. Заведено е досъдебно производство.

Половин час по-късно в Свиленград е реализиран още един инцидент с товарен автомобил Мерцедес с водач 41-годишен турски водач. Същият не е спрял на знак „Стоп“, навлязъл е в кръстовището с улица „Генерал Гурко“, при което лек автомобил Тойота, управляван от 20-годишен се е ударил в задната част на товарната кола. Пострадал е водачът на лекия автомобил, настанен в свиленградската болница без опасност за живота. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини