От х:

Днес в x:

От временен директор на РИОСВ-Хасково Пачеманова става титуляр

Назначената по време на служебния кабинет на Стефан Янев  за директор на РИОСВ-Хасково Наталия Пачеманова остава титуляр на еко инспекцията. Тя зае мястото на Тонка Атанасова, която по-рано се пребори за него след конкурс. Сега Пачеманова  е спечелила новия конкурс в надпревара с още 7 кандидати, сред които Атанасова, както и други експерти от близкото минало в Инспекцията. Имената им обаче така и не бяха обявени официално в нито един от етапите на конкурса.

Името като титуляр  на Пачеманова обяви в национален ефир самият министър на околната среда Борислав Сандов, който посочи, че е зад гърба й относно проблемите с ТЕЦ Марица 3 и спирането му от работен процес заради установени замърсявания на въздуха в Димитровград.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ек
    Еко
    78 -9
    21:32, 22 май 2022
    Това е лицето на корупцията и некъдраността. След като доказани национални и международни специалисти, които не са под шапката на никоя партия, бяха отстранени и бе лансирана тази удобна чиновничка, която скача от партия в партия и без никакви познания за екология. Единствено в което я бива е да уволнява работещите хора от еко инспекцията. Всяка медия която поговори с нея ще се убеди, че тази елементарна и неинтелигентна харманлийска калинка, говори с няколко заучени клишета. Срам! Оставка на правителството!
    • Ко
      Кой
      10 -26
      23:20, 22 май 2022
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • На
      Надежда
      25 -6
      09:20, 23 май 2022
      Това са кадрите на честните и почтените управляващи.. 😢Жалки и некадърни
    • Бо
      Бонго
      13 -5
      11:02, 23 май 2022
      Ами в Харманли жена с акъла си има ли ...Всичко е Партизан Белград. Особено над 45г ....А баш партизанките са над 50г....червенокоси и готови всеки момент да прескочат до баира.....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини