От х:

Днес в x:

С томбола и още много изненади PAUSE JEANS & Negative в Хасково отбеляза 1-вия си рожден ден

    Магазинът Pause Jeans & Negative в град Хасково отпразнува своя първи рожден ден. Макар и само за една година Pause Jeans & Negative успя да се превърне в предпочитан избор от всички любители на стрийт стайлинга в град Хасково.

    Събитието събра на едно място феновете на Pause Jeans & Negative. Персоналът на магазина, намиращ се на ул. “Варна” 12 срещу Книжния пазар, се беше погрижил гостите да си прекарат страхотно. Не липсваха изненади, като томбола с награди и много други. Приветливите служители посрещнаха гостите подобаващо и ги накараха да се почувстват наистина специално. Всички заедно си пожелаха още много години успехи на бранда. Никога да не спират да се развиват и да представят само най-доброто на своите клиенти, както са правили досега!

    За никого не е изненада, че Pause Jeans & Negative си спечелва все повече и повече редовни клиенти. Това е така не само защото Pause Jeans & Negative е български бранд с над 20-годишна история, не само защото е носител на множество престижни отличия, сред които „Най-добър български бранд за 2021“, не само защото стана моден бранд на годината на провелите се преди броени дни „Lifestyle Awards 2022“, а защото се отличава с уникалните си облекла, с които няма как да останете незабелязани! Pause Jeans & Negative има магазини из цялата страна и никога не прави компромис с качеството. Залага на най-актуалните модни тенденции и най-висококачествените материи.   

    За да бъде винаги номер едно, Pause Jeans & Negative разчита на екип от най-добрите в модния бранш. Те развихрят въображението си и се трудят денонощно, за да сътворят най-красивите и същевременно удобни модели.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини