От х:

Днес в x:

Задържаха четирима за наркотици в Хасковско

Четирима души са арестувани за наркотици през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

45-годишен е задържан за съхранение на дрога вчера в 12 часа. Тогава служители от участъка в Симеоновград са проверили на разклона в града лек автомобил БМВ, шофиран от мъжа от Гълъбово. В багажното отделение на колата е открито бяло кристалообразно вещество с тегло 3 грама – метамфетамин. Дрогата е иззета с протокол.

Полицаи от управлението в Димитровград също са задържали мъж, съхранявал дрога в дома си. Снощи около 22 часа те са проверили 31-годишен водач на Шевролет. В колата е намерен плик с метамфетамин с тегло 3,21 грама. При обиск от него са иззети 2 плика от същата дрога – 2,7 грама. Последвала е проверка в жилището му на ул. „Н.Й.Вапцаров“, където са намерили още 7,35 грама от въпросния наркотик. Общото тегло от 13,36 грама е предадено с протокол на разследващите по стартиралото бързо производство.

Проверките по линия на дрогата са продължили и в Хасково. Криминалисти от управлението са извършили обиск на 33-годишен мъж от града в жк „Орфей“. В дрехите му е открита сгъвка с грам амфетамин, а при проверка в апартамента му в същия квартал – още 10 грама от същата дрога. Задържан е до 24 часа, заведено е бързо производство.

Водач, нарушил Закона за движение по пътищата, е пренощувал в хасковския арест. Вчера в жк „Бадема“ той е проверен с леката си кола Фолксваген. Проверка с дрегер установила, че 35-годишният шофира след употреба на метамфетамин. Мярката му на задържане по образуваното бързо производство е била до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини