От х:

Днес в x:

Поредна авария остави без вода центъра на Хасково и кв. „Дружба-1“

Изображение 1 от 5

    Части от Хасково отново останаха без вода. Причината е възникнала авария във водопроводната мрежа. Повредата се намира в пространството до блок 23-27 на улица „Цар Иван Асен 2“, намиращ се над ОУ „Иван Рилски“.

    На място работеха служители на ВиК-Хасково за отстраняване на повредата. Те бяха разкопали част от бетонната настилка. Заради ремонтните дейности водоподаването е спряно в кварта „Дружба-1“ и в центъра.

    Това е четвърта авария в този район за последните 4 дни.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      И
      и
      7 -5
      13:25, 21 фев 2022
      и четвърти ден пожарния кран срещу ресторант орфей е отворен. нужно било за да се отстранят авариите - така казват от ВиК-то. и сигурно е така, но вземете и помислете за не торкова разхищаващ начин, че то какво стана " вода гази - жаден ходи. що е то? " - хасковлияяя
    • 2
      Аб
      Абонат
      11 -4
      14:14, 21 фев 2022
      А защо от вчера няма вода и в Минерални бани? Оправдаваха се с аварията в Каснаково, но тръбопровода за баните не минава от там. Сега разбираме, че причината е в Хасково. Утре ако се спука водопровод в Тутракан сигурно пак ще сме "солидарни" и ще ни спрат водата.
    • 3
      Iv
      Ivan
      5 -1
      23:09, 21 фев 2022
      М А Л О У М Н И Ц И!Най -скъпата вода в България и авария след авария.Днес, в първия работен ден,отново на бул. Раковски от 3 през нощта няма вода,след цяла неделя отново без вода.Докога ще продължава този ФАШИЗЪМ?! Отговор-докато търпим!Само съдебни дела ще вкарат в час МОНОПОЛИСТА!
    Последни новини