От х:

Днес в x:

31-годишен обра златарско ателие в Хасково

Изображение 1 от 3

    31-годишен е задържан за кражба от златарско ателие в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

    Вчера в 8:17 часа на спешния телефон е получено съобщение от частна охранителна фирма, че в охраняван от тях златарски магазин има проникване. Изпратените на място полицейски екипи са установили, че в ателието на улица „Велико Търново“ в града е счупена стъклена витрина, откъдето по данни на 54-годишния собственик са откраднати 400 грама златни накити.

    Незабавно са последвали оперативно-издирвателни действия и по горещи следи полицаите са установили и задържали заподозреният в извършването на кражбата младеж от село Криво поле. Пред служителите, познайникът на полицията е признал за стореното и е предал с протокол откраднатите вещи. Задържан е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

    Счупеното стъкло на ателието вече е сменено и тази сутрин жена почистваше пространството вътре. Собственикът на обекта отказа да коментира случилото се.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ки
      Киро
      11 -1
      15:12, 1 дек 2021
      Кой е тоя пишман крадец,някой знае ли?
    • 2
      Уч
      учуден
      42 -4
      15:48, 1 дек 2021
      Добре де какво значи "охранителна фирма сигнализирала полицията,че в охраняван от тях обект има проникване''. Аз ли нещо не разбирам, но нали плащаш на СОД за да се предотвратяват кражби. Пък те нищо не направили. Пишман охранители, само парите на хората за такси събират, а за никакъв чеп не стават. Смях.
      • 5
        5
        18 -2
        18:47, 1 дек 2021
        Махайте сота да огладнеят тези мишки.
      • Сс
        Ссссс
        3 -2
        12:08, 3 дек 2021
        Само до ти кажа функцията на СОТ-а.Първо няма как да хванеш някой който си разбира от работата,влизат и излизат за макс 1 минута,нормалната реакция на охранителите е минимум 3 минути.Тоест така наречения СОТ трябва за предотврати по големи золуми от това да ти изнесат целия апартамент,покъщнина или в случая цялото злато от ателието,щото при наличието на СОТ влиза и излиза,а без СОТ ще си граби необезпокоявано цяла нощ!
    • 3
      Фалцетът с ге л ги излови... ма ле страх!
    • 4
      Ха
      Хасковлия
      8 -2
      20:47, 1 дек 2021
      Тва ония братчета ли са пак от Криво поле дето се мислят за големи бабаити?
    • 5
      Бо
      Боби
      6 -2
      00:14, 2 дек 2021
      Алекс и Тенчо помаците ли ,май не са те тези вече май овце гледат
    Последни новини