От х:

Днес в x:

Удължиха срока за участие във фотоконкурса „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021

Поради огромния интерес към фотоконкурса „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021 срокът за провеждане на фото-надпреварата се удължава, съобщиха от община Хасково. Той е за ученици от 1 до 12 клас.

Всички снимки трябва да са посветени на Хасково и да отразяват най-емоционалните летни моменти на най-младите жители и гости на Хасково и общината.

В конкурса могат да участват ученици от цяла България, които са запечатали във фотографии красиви места и спомени от лятото в Хасково и общината.

Според регламента във фотоконкурса се допускат за участие до 3 фотографии от един ученик. Снимките трябва да са авторски. Те трябва да разкриват красотата на нашия град и настроенията на децата през Ваканция 2021 г.

За участие се приемат само файлове във формат JPEG. Препоръчителният размер за оптимална визуализация на изображението е 3000 px по дългата страна. Не се препоръчва участието с по-малки изображения.

Допустими са обработка на снимката за яркост и контраст, изостряне на изображението, кропване на снимката.

Не се допускат фотоколажи, снимки ретуширани дигитално и съдържащи надписи, графики, рамки или дати.

Всички снимки трябва да бъдат придружени от текстов файл, който да съдържа: заглавие на снимката; трите имена на автора; организация – училище, клуб, ръководител; клас и възраст; координати за връзка /точен адрес, телефонен номер и e-mail/.

Снимките трябва да бъдат изпратени на e-mail: photos@haskovo.bg до 24:00 часа до 10 септември 2021г. /включително/.

На 11 септември всички фотографии ще бъдат качени на фейсбук-страницата на община Хасково в албум Фотоконкурс „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021 и в профила на община Хасково в Инстаграм. Гласуването в социалните мрежи ще продължи до 24:00 часа на 15 септември 2021 г. Снимките, събрали най-много харесвания в двете социални мрежи, ще получат специални награди.

Професионално жури ще оцени всички фотографии и ще определи победителите в различните категории.

Община Хасково ще връчи следните награди:

- Първа възрастова група – 1 - 4 клас

- Втора възрастова група – 5 - 7 клас

- Трета възрастова група – 8 - 12 клас

- Награда за най-много реакции във Фейсбук

- Награда за най-много реакции в Инстаграм

- Голямата награда на журито

- Наградата на Кмета на община Хасково

Всички награди във фотоконкурса „Аз обичам Хасково“ - Ваканция 2021 ще бъдат връчени по повод първия учебен ден. „Нека заедно да поставим началото на Новата учебна година и да кажем „Аз обичам Хасково“, призоваха от кметството.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини