От х:

Днес в x:

Спипаха дрогиран шофьор, друг блъсна пешеходец и избяга

Бързо производство е стартирало в хасковското управление. Снощи в 20,40 часа на улица „Република“, полицаи са извършили проверка на лек автомобил „Ауди“, шофиран от 21-годишен жител на с.Криво поле. В колата с него са пътували трима младежи от с.Конуш на възраст 20г., 21г. и 22г. В хода на контрола, по-възрастният е изхвърлил на земята полиетиленово пликче с 1,2 грама суха зелена листна маса – чай за пушене.

В задната част на колата, на земята, е открит и друг плик със същото вещество с тегло 3,8 грама, за което младежите отричат да е техен. Водачът е тестван с техническо средство, което установило, че управлява след употреба на метаамфетамин.

Четиримата са задържани до 24 часа.

За произшествие с пешеходец, съобщават от от полицията.

Неизвестен засега автомобил е ударил пешеходец в Харманли и е избягал.

Вчера в 12,36 часа е получен сигнал за произшествието на улица „Чавдар войвода“. Изпратеният на място екип е установил, че колата е преминала през пръстите на десния крак на преминаващата платното 41-годишна жена, след което е напуснал местопроизшествието. Пострадалата е прегледана на място от медиците и е освободена за домашно лечение. Автомобилът е в процес на издирване, уточняват от полицията.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Да им се конфискува колата
    8 0
    14:07, 19 авг 2021
    После един як бой и глоба такава че 20 години да няма пари не за кола и дрога а за хляб!
Последни новини