От х:

Днес в x:

Туристически информационен център – Хасково с грамота за популяризиране на туризма в общината

Туристически информационен център – Хасково получи грамота за успешно популяризиране на туризма в общината на Годишната среща на туристическия бранш 2021, организирана от „Дестинация България“, съобщиха от кметството.

Срещата се проведе вчера в зала 1 на Централния военен клуб в София. Събитието е подкрепено от Министерство на туризма на Република България.

На срещата присъстваха Даниела Стоева - зам.- министър на туризма, д-р Полина Карастоянова - изпълнителен директор на Национален борд по туризъм, Димитър Маргаритов - председател на Комисия за защита на потребителите, експерти в туризма, туроператори и туристически агенти, както и представители от посолствата на съседни на България държави.

„Това отличие е оценка за работата на Туристически информационен център - Хасково и отговорност, която ни кара да работим още по-сериозно за презентиране на туристическите обекти в община Хасково и за популяризиране на нашите културно-исторически обекти и архитектурни паметници. За да бъде Хасково една от най-предпочитаните дестинации в България“, казаха от ТИЦ-Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    бат Танас
    6 -2
    20:00, 4 юни 2021
    С тая Грамота могат да избършат само един задник.
  • 2
    Сл
    Славяна
    1 -2
    09:51, 5 юни 2021
    Тоя център да стане кафене ще е по-полезно! Какъв туризъм в кааза Хаскьой? Има няколко обекта - има ги в интернет, лесно се намират! Излишни разходи за заплата и режийни!!
Последни новини