От х:

Днес в x:

16 °C

„Възраждане“ иска подмяна на водопроводи и по-добри пътища в Хасковско

  Поетапна подмяна на водопроводи и подобряване на пътната инфраструктура в Хасковска област, изграждане на пречиствателни станции за питейна вода, са част от приоритетите на политическа партия „Възраждане“. Това обяви председателят на структурата в Хасково Георги Георгиев при представяне на листата с кандидат-депутати за предсрочните избори на 11 юли 2021 г.

  Като цели си поставят още реформиране на сектора земеделие и животновъдство за малкия и среден бизнес, реставриране на всички културно-исторически обекти в областта, помощ за развитие на повече спортни и занимателни дейности за деца в училище и извън него, закриване на всички регистрационно-приемателни центрове за мигранти в региона и преместването им на самата граница, мерки за подпомагане на дребния и средния бизнес в областта, насърчаване на български предприемачи за инвестиране в производствения сектор.

  Водач на листата на „Възраждане“ в Хасково е ветеринарният лекар от Димитровград д-р Пламен Пасков, който е и политически анализатор. Той е от гражданската квота. Роден е 1965 г. Работил е като ветеринарен лекар в своя практика, участвал е в разработка на специализиран ветеринарен софтуер и е работел в Русия за внедряването му, където е пребивавал 18 години. През последните 2 години е в България.
  Като политически анализатор, д-р Пасков прогнозира, че „Възраждане“ ще вземе между 3.5 и 4.2 признати процента, като де факто ще вземе от 4 до 6%. Предполага, че БСП ще качат своите резултати с 2-3%, ГЕРБ – от 25% ще минат на 21-22%, Слави Трифонов – от 18% ще падне на 15%, останалите партии – от 1 до 2%.

  „Подозирам, че следващият парламент като цяло, макар и с известни корекции, ще претърпи съдбата на точно този, който си отиде“, заяви д-р Пасков. Според него до края на тази година ще има серия от предсрочни парламентарни избори, поради невъзможността на нито една политическа сила да поеме изцяло тежестта или да направи коалиция, която да съхрани работоспособност.

  Водачът на листата на предходните избори на 4 април 2021 г. Николай Георгиев не е в списъка с кандидат-депутатите на предстоящия вот. Направил е крачка встрани – отново е започнал работа в пътното строителство, откъдето е бил отстранен заради политическия си ангажимент, но ще бъде ангажиран с дейностите в Хасковска област, обясни Георги Георгиев, който е на второ място в листата за народни представители от региона. Той заяви, че на изминалите избори партията се е представила добре и се е наредила на 7-о място в областта и първа като патриотична формация. Той очаква да наградят постигнатото на предстоящите избори.

  Ето цялата листа на ПП „Възраждане“ в Хасково
  1. д-р Пламен Пасков – доктор по ветеринарна медицина
  2. Георги Георгиев - инженер-химик
  3. Венета Стоянова – председател на структурата в Димитровград, студентка по история и българска филология, частен бизнес
  4. Даниел Леков - председател на структурата в Харманли, частен бизнес
  5. Росица Христозова - секретар на структурата в Харманли
  6. Даниел Иванов – зам.-председател председател на структурата в Димитровград
  7. Ясен Колев - зам.-председател председател на структурата в Хасково, завършил е „Европеистика“
  8. Марин Филипов - секретар на структурата в Димитровград, агроном
  9. Пепа Василева – гражданска квота „Движение Българско семейство“, агроном
  10. Лилия Тодорова - секретар на структурата в Хасково, инженер-химик
  11. Тихомир Трендафилов – управител на фирма, председател на ловна дружинка в село Черна могила, пчеларопроизводител
  12. Ивайло Чорбов - адвокат
  13. Златко Кралев – работи в сектора на земеделието
  14. Иво Иванов – апаратчик в химическата промишленост
  15. Райчо Петков – работил е в строителния сектор, в момента пенсионер
  16. Антон Железанов – пчеларопроизводител, агроном

  В списъка на кандидатите за депутати от Кърджали влизат повечето от тези за Хасково. В съседната област партията все още няма регистрирана структура. В списъка на Кърджали са представителите на Хасково - д-р Пламен Пасков, Георги Георгиев, Даниел Леков, Ясен Колев, Марин Филипов, Тихомир Трендафилов, Пепа Василева, Иво Иванов. Списъкът се допълва от Христо Дренков и Николай Лукаревски.

  Анета Кутелова

    

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Ге
   ген. Луков
   16 -14
   16:21, 3 юни 2021
   Путин ли ще им ги направи тези пътища? Това са народопродажници и мерзавци до един!
   • А?
    А?
    9 -11
    17:45, 3 юни 2021
    А ти кой си, бе охлюв фашистки?
   • Па
    Паска
    8 -2
    19:01, 3 юни 2021
    Честно ли искате това. Ама вие иноватори. Никой друг не се беше сетил до сега добре че сте вие да ни кажете. Браво. Сега остана паско да взима лопатата и да почва да копа
  • 2
   Гу
   Гуспата
   20 -4
   16:40, 3 юни 2021
   Вчера дошли на паметника на Ботев с едни партиина знамена. Как не ги е срам. Това е Ботев. Не е партиен митинг.
  • 3
   Да
   Да
   8 -2
   16:48, 3 юни 2021
   Едно е иска друго е да се прави както е санирането и басейна!
  • 4
   Пасков не практикувал ветеринарна медицина -никога (лъжа-първа) Доктор по калинки.....
   Пасков е изгонен от Русия с камъни заради подобни философски несъстоятелни дрънканици!!!!!!
   Никой не е наясно от какво се препитава ,най-вероятно бягане от отговорност по политическата писта.
   ПАСКОВ е вечен кандидат за всичко/президент-0 гласа,кмет-1 глас ,дом.съвет -0 и оооо/
   Ваш Владимир Владимирович-знанието за това лице ми е донесло само печал.
   • Лъ
    Лъжец!
    6 -7
    17:48, 3 юни 2021
    Твоето е лъжа. Който иска да провери да напише в тубата Пасков и ще му излязат един куп предавания в Русия и Беларус. Просто прочетете коментарите под тях.
  • 5
  • 6
   Го
   Голям смях
   11 -5
   20:09, 3 юни 2021
   Искам да попитам ръководителите на "Възраждане", дали са наясно, че Ясен Колев е криминално проявен и че срещу него има няколко висящи дела за престъпления по чл. 172б ал. 1 от НК ?! Такива ли ще са спасителите на България?
   • Az
    az
    0 -1
    15:02, 4 юни 2021
    Уважавам господин Пасков но след като видях Ясен Колев там, втори път няма да гласувам за тях ...
   • Ва
    Василев
    2 0
    18:22, 5 юни 2021
    е пич. Луда глава е ама е готин и е пич. Националист и голям мъжкар.
   • Га
    Гаргамел
    2 0
    18:32, 5 юни 2021
    Лично го познавам Ясен . Ако имаше дела , нямаше кой да го допусне до листите.
    Момчето е борец и голям родолюбец .
    Иначе Възраждане нямат шанс . Бита карта са . Да се обединят с БСП иначе до 1,2 години Ще са закрити
  • 7
   Че
   Четник
   4 -1
   00:57, 4 юни 2021
   Вярно ли е, че другарят Пасков е участвал в Сръбско-Босненската война на страната на извергите убийци-четници? Преди години се фукал пред един приятел, че е убил доста босненци?
   Ако е така, то значи, че този ....е за Хага!!
  • 8
   Пс
   Психиатър
   0 0
   10:57, 4 юни 2021
   Тези даже ги няма на картата. Няма смисъл да се напъват, никой не ги бръсне за сливи.

  Хороскоп за 16.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  16 юни 2021
  Последни новини