От х:

Днес в x:

„Възраждане“ първи се регистрираха за Парламентарните изборите в Хасково

Партия „Възраждане“ първа подаде листата си за регистрация, с която ще участва в предстоящите през юли Парламентарни избори. Решението за допускане на РИК- Хасково е от заседанието снощи.

Кандидатската листа, съдържа 16 имена за 8-мандатния район.

За разлика от листата през април за вота за НС тогава, когато листата поведе Николай Георгиев, сега водачът е Пламен Пасков. Втори е Георги Георгиев, Следват: Венета Стоянова, Даниел Леков, Росица Христозова, Даниел Иванов, Ясен Колев, Марин, Филипов, Пепа Василева, Лилия Тодорова, Тихомир Трендафилов, Ивайло Чорбов, Златко Кралев, Иво Иванов,  Райчо Петков и Антон Железанов.

С друго решение Районната избирателна комисия определи и  броя на членове на СИК-овете, образувани в лечебни заведения, специализирани институции за предоставяне на социални услуги, домове за стари хора, Ковид отделенията, ПСИК за лица с увреждания и ПСИК за лица, поставени под задължителна карантина, следствения арест и местата за задържане.

Всички те ще са с по петима членове, единствено подвижните секции, които ще отговарят за вота на лица, поставени под задължителна карантина, ще са с  по трима членове.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

Още новини

Последни новини