От х:

Днес в x:

Община Димитровград удължава срока за подбор на персонал за Центъра за възрастни хора с деменция

Община Димитровград удължава до 16:00 часа на 20.05.2021г. срока за прием на документи за набиране на персонал за Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция за следните длъжности:

„Медицинска сестра, социални дейности”; „Санитари в социална услуга” и „Работник поддръжка/хигиенист” в Център за грижа за лица с различни форми на деменция гр.Димитровград.

Повече информация и комплекта документи за кандидатстване са публикувани на сайта на община Димитровград.

Центърът за грижа за лица с различни форми на деменция е услуга, която ще предлага комплекс от социални услуги, които да създадат условия за цялостно обслужване на потребителите, които ще бъдат настанени. Целта е преодоляване на социалната изолация, в която са поставени тези лица. Идеята е да се организира ежедневието им по начин, по който потребителите да се чувстват пълноценни, обгрижени. Затова и персоналът, който предстои да бъде назначен е съобразен с това. Новият център ще е с капацитет 15 потребители, за които ще се грижи 14-членен персонал. В Центъра, чрез медицински и други специалисти, ще се предоставя 24-часова социална грижа както и поддържащо лечение, предписано от лекар.

Списъците на допуснатите и недопуснатите до интервю кандидати, както и датата, часът и мястото на провеждане на интервюто се обявяват на интернет страницата на Община Димитровград и на информационното табло на служебния вход на сградата на Община Димитровград.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Фе
    фен
    0 0
    20:41, 19 май 2021
    Никой не ще да обслужва,хора с деменция.
Последни новини