От х:

Днес в x:

8 °C

Започна „войната” за лепенето на предизборни плакати в Хасково

С наближаването на парламентарните избори на 4 април, започна „войната” за лепенето на предизборните плакати в Хасково.

Въпреки дъждовния ден днес, мъж поставяше агитационни материали върху други плакати на цилиндрично тяло в областния град. Някои от залепените афиши бяха вече скъсани.

Видимо партиите и коалициите се активираха в лепенето на плакати в оставащите две седмици до провеждане на гласуването. В първата половина от предизборната кампания, липсваха актуални агитационни материали по таблата.

Предизборни афиши могат да се лепят на 27 места в Хасково, определени със заповед на кмета на общината, до 24:00 часа на 02.04.2021 г. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (24)

 • 1
  Ve
  Venom
  41 -24
  10:11, 21 мар 2021
  Велизар Енчев е поредния интригант-парашутист и политически хамелион спуснат и насаден ни в областа ! И ако използваме един от неговите изрази, "то и тези избори ще са поредния фарс ."
  • Са
   само да напомня
   19 -15
   15:44, 21 мар 2021
   Велизар Енчев единствен от 240 дУпетати ,не предаде идеята с която бе избран. Можеше да си цоца сладко , сладко и да си трайка покрай Валерката , но той се опълчи и единствен удържа на предизборното обещание - без коалиция с *******. А ти "веном" си поредното плювало по малкото на брой достойни хора в политиката.И макар да мразя комунистите ще гласувам за Велизар Енчев - единствен верен докрай на принципите си.
  • Из
   Изправи се- ****** вън !
   15 -4
   19:51, 21 мар 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 2
  Те
  Теко
  30 -1
  10:39, 21 мар 2021
  Що си мислят че плакатите ще променят избора на някой хората вече са решили за кого ще си гласуват
 • 3
  Об
  Обратно колело
  31 -3
  10:48, 21 мар 2021
  Никога плакат или реклама по ТВ, няма да ме накарат да избера партия личност или продукт, напротив..
  • Нещата са ясни.
   Управление на БСП, и край на ГЕРБ,
   или управление на ГЕРБ, и още 4 години от същото.

   Други варианти не съществуват!
 • 4
  Ст
  Старата
  30 -5
  11:07, 21 мар 2021
  Песен на нов глас! Всичките орки от Узунджово,Крепост и Република,работещи в АБ са готови вече да получат нищожната сума за ПРОДАЖБА на гласа си. Лично се хвалят-така че познайте кой ще спечели?
 • 5
  Те са си родени мишка-р-и :))
 • 6
  Dz
  Dzakardo
  30 -12
  12:20, 21 мар 2021
  Гербере, всички знаете, че плащате наред зя да гласуват цига ните за вас.
  Колко нагли изроди трябва да сте и да стоите пред хората.
  Нещастници, въпреки всичко сте на финала, усещате ли.....
 • 7
  Ха
  Хасковлия
  32 -1
  12:24, 21 мар 2021
  За сега както гледам никой нищо не прави за Хасково те си пълнят джобовете и това е никой не мисли за народа не останаха млади хора в Хасково който завършва 12клас заминава за чужбина те изгониха нашите деца и сега като дойдат изборите обикалят в кварталите без да имат никакъв срам и искат да гласуваме за кой да гласуваме има ли за кой
  • Да
   Да е ясно
   5 -10
   17:55, 21 мар 2021
   Защо бе хасковлия ти след 8-мо отделение да не би... Виж коментара
 • 8
  Ка
  Карамфил Сербезов
  8 -13
  13:42, 21 мар 2021
  Защо ни пъдите нас п@маците? Какво лошо сме направ... Виж коментара
  • Пъ
   първо бе словото
   19 -4
   13:59, 21 мар 2021
   Ти бе , половината постове в Хасково нет са твои! Един път пишеш срещу памаците на другия си пост се правиш на памак. Спри да пишеш мислиш си че ти се връзват на ограниченото ти мислене и словоред с едни и същи изрази.
  • Ба
   Бараба
   14 -5
   14:16, 21 мар 2021
   Този е с бившия компрометиран ник Маймун.
   Като е толкова голям социалист и джендър да ходи да лапа дъртия пискюл на бившия агент Велизар Е.
  • До
   до бараба
   11 -14
   15:48, 21 мар 2021
   Велизар може да е бил агент, но показа достойнство за разлика от хиляди дето не са били агенти , а си продават задника за жълти стотинки. ПО ДЕЛАТА им ще ги познаеш Господи. Не гледай какво говори попът , а го гледай какво прави.
  • Няма нищо общо с образованието , начина на обличане или това дали си пушач или непушач :))
 • 9
  До
  До дежурния писач
  6 -14
  16:17, 21 мар 2021
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • Му
   Мутрев
   10 -7
   16:46, 21 мар 2021
   Не са във властта!! А ти в кой век живееш нещастник? Братя Маргини, Мехмед(Младен) Михалев,Румен Гайтански, Гриша Ганчев, Васко Черепчето,още да ти изреждам ли дето са “около“ а не във властта?
  • Ей , Сватанак , ако аз бях на твоята длъжност , щях да оправя 3 поколения напред :))
   ................ С такива Хора как да строиш "Светлото бъдеще"? :))
  • Ако някой иска да ти е приятел или иска да оноди жена ти или да ти открадне парите :))
   ............. И Второ - много лъжат - турците лъжат на 50% , Българите лъжат на 50% , Пом@ците лъжат на 100% :))
 • 10
  До
  До дежурния писач
  4 -12
  16:41, 21 мар 2021
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара

Хороскоп за 13.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Постепенно навлизате в добра физическа и психическа форма и желанието ви за промяна се засилва с всеки изминат ден. Това ви подтиква да насочите енергията си в позитивна насока. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.
13 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Добро развитие на делата ви и приятелски сбирки, но които ще ви подскажат великолепни идеи. Други ще мислят над възможностите за бизнес, а няма да липсват и такива, които ще положат специални грижи по опазване на имуществото си. Към партньора си бъдете ведри и не го пренебрегвайте, ако някъде другаде са отнесени мислите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Атмосферата на дома ще ви зарежда с добри очаквания, но и не само тя. Развитията през последните дни ще ви подтикнат към конкретни действия, свързани с предстоящо пътуване или друга делова активност. Други ще продължат с професионалната си подготовка, отдавайки значение на нови моменти в нея.
13 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Поставяте си високи цели, които изискват последователни действия и упорство, за да стигнете до желаните резултати. Подобряване на материалното състояние за онези от вас, които не щадят времето и силите си. Бъдете добри с всички и най-вече с хората от обкръжението ви, те милеят най-много за вас. Отнесете се към предложенията им конструктивно и ще си спестите недоразумения.
13 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
С лекота ще постигате всичко, с което се захващате днес. Възползвайте се от шанса, но не злоупотребявайте с късмета си. В добра физическа форма сте, самочувствието ви е добро и това ви прави още по-витални. С доброто си настроение влияете положително и на финансовото си състояние.
13 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Без излишна суета ще работите и придвижвате делата си в посоката, която желаете. Покажете на недоброжелателите си, че компанията им няма да ви липсва. Позитивното ви мислене ще ви помогне да неутрализирате лошите енергии покрай вас и по-бързо да приключите с нещата, които не ви носят добро настроение.
13 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Понижено настроение и раздразнителност ще се забелязват у много от вас днес. Причините са комплексни, но като основна е липсата на трайна трудова заетост. Уморени сте от несигурността и безпаричието, но това не е причина да се отказвате от правата си. Вниквайки в подробностите, ще прецизирате всичко и ще намерите по-бързо решение на проблема си.
13 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията през последните дни влияят върху желанието ви за изяви. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде значима. Не пренебрегвайте онези, които показват добрите си намерения към вас.
13 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
При вас шансовете ви за успех в домогванията ви към вниманието и чувствата на една определена личност са твърде оскъдни. За момента запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него. Ще имате хубави събития, които ще разнообразят деня ви и ще ви заредят с очаквания.Не анализирайте прекалено много нещата, защото ще изгубите очарованието на мига.
13 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Служебни ангажименти ще запълнят времето на много от вас. Но най-добре ще се почувствате, ако използвате деня за почивка и не мислите за проблемите. Можете да сте полезни и на други, не отказвайте съдействието си. Допирът с природата и чистият въздух ще ви се отразят добре и ще мобилизират силите ви.
13 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще инициирате срещи с хора, които биха ви помогнали да се справите по-добре с проекта, над който работите. Финансовите ви проблеми ще намерят решението си и с подкрепата на добре подбрани приятели, намерете пътя към тях. Ще преборите стреса с релаксиращи масажи, спортни занимания или в компанията на любим човек.
13 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстоят ви важни промени в личен план. Преценете добре приоритетите си и не се колебайте да действайте. Не обръщайте внимание на пренебрежението от страна на близките си. Съвсем скоро всичко ще се промени в желаната от вас насока. Със своята проницателност и интуиция вие успявате да достигнете до скрити за другите детайли, които трябва да използвате.
13 апр 2021
Последни новини