От х:

Днес в x:

10 °C

„Войната“ за предизборните плакати се прехвърли на спирки и стълбове в Хасково

Изображение 1 от 6

  Седмица преди вота на 4 април, все по-ожесточена става „войната“ за лепенето на предизборни плакати в Хасково. Афиши вече има разлепени на спирки, улични стълбове, контейнери, огради. На повечето места са залепени по няколко плаката един върху друг, но на различни политически сили.

  Партиите и коалициите се активираха в разлепването на агитационни материали от преди около седмица. Преди това определените за целта места стояха празни, или имаше останки от плакатите от изборите за местна власт.

  Афиши могат да се лепят на 27 места в Хасково, определени със заповед на кмета на общината. Това може да става до 24:00 часа на 02.04.2021 година.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Ап
   АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 04.04
   19 -4
   16:44, 26 мар 2021
   Много п@маци ще гласуват за ДуПиСе , понеже се срамуват че са българи
   ........
   Как са учели Корана бабите им ? - Пускат ги да учат думите на Арабски наизуст , без да им казват какво значат ..... И така до 1970-те години на 20-ти век :))
   .........
   Гледаш Баба Ахрянка и Дядо Ахрянин рецитира Корана - обаче не знае какво значат думите :))
   • Да
    да ги лепят по ниско
    4 -1
    06:07, 27 мар 2021
    Да мога им се оикая на всичките. Идва видов ден и нов народен съд. Белене ще заработи пак
  • 2
   Ап
   АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 04.04
   12 -3
   16:57, 26 мар 2021
   Всички знаят че Румънеца Ах-мет Исмаилов Ах-мет-ов си сменя на 35 години името на Ах-мед Де-мир До-ган и става Турчин :)))
   ...... Така че няма нищо нередно ДуПиСе да лепят плакати в Ръмънската махала - Царя им е Румънец , а Великия Везир Карадайъ - Турчеещ се П@мак
  • 3
   Си
   Сидер Воленов
   7 0
   17:22, 26 мар 2021
   Тука е една помийна яма.
  • 4
   И
   И
   7 0
   18:51, 26 мар 2021
   Така тамън ще си стоят до другите избори, така или иначе никой не ги глобява и чисти.
  • 5
   Гр
   Гражданин
   10 -1
   20:03, 26 мар 2021
   Haskovo.net ,моля да се подаде сигнал ,за НЕправилно поместване на агитационни материали на Необособените места,съответно трябва да му се наложи глоба.
  • 6
   И както винаги партия на орела. Как един път не глобиха някой за тези неща.
   А иначе еском яко пропагандира само парламентарно представените партии и Цецко.
   Още 1 падение. Но това вече никой не учудва. Другия път ги очаквам шефовете кандидати. Уж опозиция бяха но парата и тук е заиграла.
  • 7
   Пр
   ПроЗтия
   4 0
   11:26, 27 мар 2021
   Мене агитации и плакати ми не требват. Я понеже съм прост вервам на тва, което казват. Ей на ся гледам Делянчо, говори за нови зали, велоалеи, пътища, саниране на блокове и я пак казвам, понеже съм прост му вервам и ще гласувам за него.

  Хороскоп за 10.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Без близките си хора ще се чувствате самотни и неудовлетворени. Те ви дават сили и подкрепят, което се отразява добре на духа ви. Намерете време и довършете задачите, които планирате за деня, без да се разпилявате в много посоки. Хранете се здравословно, не прекалявайте с алкохола и търсете изход в затрудненията си.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подхождате сериозно и отговорно към професионалните си ангажименти и това е чудесна предпоставка за бъдещите ви успехи. Имайте предвид нещата, които могат да изникнат в последния момент. Постарайте се да пестите силите си, и не се хабете заради чуждите грешки. Но и не натоварвайте околните с излишни приказки.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Още преди да се захванете с конкретни действия обмислете всяка своя стъпка. Не действайте прибързано, за да не изпуснете златна възможност. Ако се колебаете дали да поискате съвет или не по - добре изберете първото.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Съсредоточете се. Витаете някъде и пропускате важни неща. Не взимате присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие и не е чудно ако се изкушите да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Опитайте да владеете емоциите си днес. Във важен момент ще се наложи да разчитате главно на трезвата си преценка. В противен случай ще имате сериозни неприятности. Няма да ви е трудно да предвиждате събитията и да се подготвите адекватно. Нужно ви е малко спокойствие и търпение за да постигнете целите си.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Здравословни проблеми на близък човек ще занимават мислите ви днес. Запазете спокойствието си, всичко е преодолимо. Прекарвайте повече време на чист въздух и търсете компанията на приятни, не натоварващи ви хора. Също така се пазете от недоразумения и не давайте мнение, без някой да иска това от вас.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стремежът ви към предизвикателства и приключения ще ви въвлече в интересни ситуации днес. Възможно е да ви се открият нови и неподозирани възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия избор.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Вероятно мнозина от вас копнеят за почивка и при малко повече късмет днес ще успеят да си я осигурят. С дипломатичност и находчивост ще съумеете да заобиколите някои на пръв поглед неотложни ангажименти и ще откраднете този ден само за вас.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Професионалната ви работа се развива успешно. Проектът ви ще бъде одобрен и финансиран от високопоставено място, и това ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Не пренебрегвайте и помощта, която ви се предлага от колега, много скоро може да имате нужда от нея.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Различни по вибрации емоции ще насищат деня ви, но е сигурно, че няма да скучаете. Очакванията ви са за повече във финансовата сфера, но бъдете доволни и от това. Предпазливостта ще ви бъде полезна във всяко едно отношение. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас, отнесете се с уважение, ако не погледът ви е насочен другаде.
  10 апр 2021

  Случаен виц

  Последни новини