От х:

Днес в x:

18 °C

„Войната“ за предизборните плакати се прехвърли на спирки и стълбове в Хасково

Изображение 1 от 6

  Седмица преди вота на 4 април, все по-ожесточена става „войната“ за лепенето на предизборни плакати в Хасково. Афиши вече има разлепени на спирки, улични стълбове, контейнери, огради. На повечето места са залепени по няколко плаката един върху друг, но на различни политически сили.

  Партиите и коалициите се активираха в разлепването на агитационни материали от преди около седмица. Преди това определените за целта места стояха празни, или имаше останки от плакатите от изборите за местна власт.

  Афиши могат да се лепят на 27 места в Хасково, определени със заповед на кмета на общината. Това може да става до 24:00 часа на 02.04.2021 година.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Ап
   АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 04.04
   19 -4
   16:44, 26 мар 2021
   Много п@маци ще гласуват за ДуПиСе , понеже се срамуват че са българи
   ........
   Как са учели Корана бабите им ? - Пускат ги да учат думите на Арабски наизуст , без да им казват какво значат ..... И така до 1970-те години на 20-ти век :))
   .........
   Гледаш Баба Ахрянка и Дядо Ахрянин рецитира Корана - обаче не знае какво значат думите :))
   • Да
    да ги лепят по ниско
    4 -1
    06:07, 27 мар 2021
    Да мога им се оикая на всичките. Идва видов ден и нов народен съд. Белене ще заработи пак
  • 2
   Ап
   АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 04.04
   12 -3
   16:57, 26 мар 2021
   Всички знаят че Румънеца Ах-мет Исмаилов Ах-мет-ов си сменя на 35 години името на Ах-мед Де-мир До-ган и става Турчин :)))
   ...... Така че няма нищо нередно ДуПиСе да лепят плакати в Ръмънската махала - Царя им е Румънец , а Великия Везир Карадайъ - Турчеещ се П@мак
  • 3
   Си
   Сидер Воленов
   7 0
   17:22, 26 мар 2021
   Тука е една помийна яма.
  • 4
   И
   И
   7 0
   18:51, 26 мар 2021
   Така тамън ще си стоят до другите избори, така или иначе никой не ги глобява и чисти.
  • 5
   Гр
   Гражданин
   10 -1
   20:03, 26 мар 2021
   Haskovo.net ,моля да се подаде сигнал ,за НЕправилно поместване на агитационни материали на Необособените места,съответно трябва да му се наложи глоба.
  • 6
   И както винаги партия на орела. Как един път не глобиха някой за тези неща.
   А иначе еском яко пропагандира само парламентарно представените партии и Цецко.
   Още 1 падение. Но това вече никой не учудва. Другия път ги очаквам шефовете кандидати. Уж опозиция бяха но парата и тук е заиграла.
  • 7
   Пр
   ПроЗтия
   4 0
   11:26, 27 мар 2021
   Мене агитации и плакати ми не требват. Я понеже съм прост вервам на тва, което казват. Ей на ся гледам Делянчо, говори за нови зали, велоалеи, пътища, саниране на блокове и я пак казвам, понеже съм прост му вервам и ще гласувам за него.

  Хороскоп за 18.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  18 юни 2021
  Последни новини