От х:

Днес в x:

19 °C

Награди за 15 социални заведения в Хасково в Световния ден на социалната работа

  В Световния ден на социалната работа кметът на Хасково Станислав Дечев проведе среща с управителите на социални заведения и услуги в общината, съобщиха от местната администрация. Градоначалникът благодари на социалните работници във всички 15 социални заведения в община Хасково за професионализма и компетентните грижи, които полагат за нуждаещите се хора.

  „Вече една година Вие работите в извънредни условия, които освен качеството на Вашата грижа, изпитват и Вашата човечност. И в този изключително труден професионален изпит, Вие се представяте компетентно и безкомпромисно“, подчерта Станислав Дечев.

  „Вие работите перфектно, твърдо и с разбиране към всеки човешки проблем и всяка лична история. Затова нашите социални услуги стават все по-търсени и ценени от потребителите“, каза още кметът. Той подчерта, че в негово лице социалните работници имат партньор, готов да откликне на всяка идея за повишаване качеството на социалните услуги в община Хасково.

  Над 1300 са потребителите на социални услуги в община Хасково. В момента те се изпълняват от Общностен център за подкрепа на деца и родители, Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, Дом за стари хора „Кенана“, Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения „Кенана“, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Дневен център за стари хора, Домашен социален патронаж, Център за обществена подкрепа, Лични асистенти, Асистентска подкрепа, Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства, Преходно жилище за деца от 15 до 18 г., Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания. Кметът Станислав Дечев връчи награди на управителите на социалните услуги и проекти в община Хасково като им пожела преди всичко здраве за тях, техните семейства и за хората, които ползват услугите, предоставяни от община Хасково. Тази година Световният ден на социалната работа се провежда под мотото „Аз съм, защото ние сме.“

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ке
   кешиф
   9 0
   15:38, 16 мар 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Сп
   Спонсор
   9 -3
   16:00, 16 мар 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Bi
    bilekleri sarkıyor
    8 0
    16:55, 16 мар 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
   Ра
   Разбиращ
   7 0
   17:15, 16 мар 2021
   Толкова стисната Община не може да прави социална политика! За да правиш добро, е задължително да си щедър човек!
   • Мн
    Много не разбирашщ
    8 0
    17:30, 16 мар 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ам
   Ама моля КАЧЕСТВО моля
   6 -1
   20:41, 16 мар 2021
   Щом Малина Петрова от продавач на сапуни и памперси е педагог в едно от тези заведения , всичко е ясно като детска картинка! Ужасттттт!
  • 5
   От
   От всички
   0 0
   13:19, 17 мар 2021
   Може и с приличен паричен бонус да ги подкрепи и поздрави. Явно има такава практика в други населени места.
   Иначе пък евала за събирането на службите и отбелязването на празника

  Хороскоп за 18.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  18 юни 2021
  Последни новини