От х:

Днес в x:

11 °C

Награди за 15 социални заведения в Хасково в Световния ден на социалната работа

  В Световния ден на социалната работа кметът на Хасково Станислав Дечев проведе среща с управителите на социални заведения и услуги в общината, съобщиха от местната администрация. Градоначалникът благодари на социалните работници във всички 15 социални заведения в община Хасково за професионализма и компетентните грижи, които полагат за нуждаещите се хора.

  „Вече една година Вие работите в извънредни условия, които освен качеството на Вашата грижа, изпитват и Вашата човечност. И в този изключително труден професионален изпит, Вие се представяте компетентно и безкомпромисно“, подчерта Станислав Дечев.

  „Вие работите перфектно, твърдо и с разбиране към всеки човешки проблем и всяка лична история. Затова нашите социални услуги стават все по-търсени и ценени от потребителите“, каза още кметът. Той подчерта, че в негово лице социалните работници имат партньор, готов да откликне на всяка идея за повишаване качеството на социалните услуги в община Хасково.

  Над 1300 са потребителите на социални услуги в община Хасково. В момента те се изпълняват от Общностен център за подкрепа на деца и родители, Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, Дом за стари хора „Кенана“, Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения „Кенана“, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Дневен център за стари хора, Домашен социален патронаж, Център за обществена подкрепа, Лични асистенти, Асистентска подкрепа, Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства, Преходно жилище за деца от 15 до 18 г., Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания. Кметът Станислав Дечев връчи награди на управителите на социалните услуги и проекти в община Хасково като им пожела преди всичко здраве за тях, техните семейства и за хората, които ползват услугите, предоставяни от община Хасково. Тази година Световният ден на социалната работа се провежда под мотото „Аз съм, защото ние сме.“

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ке
   кешиф
   9 0
   15:38, 16 мар 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Сп
   Спонсор
   9 -3
   16:00, 16 мар 2021
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Bi
    bilekleri sarkıyor
    8 0
    16:55, 16 мар 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
   Ра
   Разбиращ
   7 0
   17:15, 16 мар 2021
   Толкова стисната Община не може да прави социална политика! За да правиш добро, е задължително да си щедър човек!
   • Мн
    Много не разбирашщ
    8 0
    17:30, 16 мар 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
   Ам
   Ама моля КАЧЕСТВО моля
   6 -1
   20:41, 16 мар 2021
   Щом Малина Петрова от продавач на сапуни и памперси е педагог в едно от тези заведения , всичко е ясно като детска картинка! Ужасттттт!
  • 5
   От
   От всички
   0 0
   13:19, 17 мар 2021
   Може и с приличен паричен бонус да ги подкрепи и поздрави. Явно има такава практика в други населени места.
   Иначе пък евала за събирането на службите и отбелязването на празника

  Хороскоп за 10.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Без близките си хора ще се чувствате самотни и неудовлетворени. Те ви дават сили и подкрепят, което се отразява добре на духа ви. Намерете време и довършете задачите, които планирате за деня, без да се разпилявате в много посоки. Хранете се здравословно, не прекалявайте с алкохола и търсете изход в затрудненията си.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подхождате сериозно и отговорно към професионалните си ангажименти и това е чудесна предпоставка за бъдещите ви успехи. Имайте предвид нещата, които могат да изникнат в последния момент. Постарайте се да пестите силите си, и не се хабете заради чуждите грешки. Но и не натоварвайте околните с излишни приказки.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Още преди да се захванете с конкретни действия обмислете всяка своя стъпка. Не действайте прибързано, за да не изпуснете златна възможност. Ако се колебаете дали да поискате съвет или не по - добре изберете първото.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Съсредоточете се. Витаете някъде и пропускате важни неща. Не взимате присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие и не е чудно ако се изкушите да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ситуациите ще се менят динамично и ще ви поднесат вълнуващи моменти. Емоциите ще са в повече, но не разкривайте сърцето си пред хора, които малко познавате. Това ще ви спести неприятности, защото със сигурност в обкръжението ви има хора, които мислят различно от вас. Вечерта ще се разтоварите от стреса по свой начин.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Опитайте да владеете емоциите си днес. Във важен момент ще се наложи да разчитате главно на трезвата си преценка. В противен случай ще имате сериозни неприятности. Няма да ви е трудно да предвиждате събитията и да се подготвите адекватно. Нужно ви е малко спокойствие и търпение за да постигнете целите си.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Здравословни проблеми на близък човек ще занимават мислите ви днес. Запазете спокойствието си, всичко е преодолимо. Прекарвайте повече време на чист въздух и търсете компанията на приятни, не натоварващи ви хора. Също така се пазете от недоразумения и не давайте мнение, без някой да иска това от вас.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стремежът ви към предизвикателства и приключения ще ви въвлече в интересни ситуации днес. Възможно е да ви се открият нови и неподозирани възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия избор.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Вероятно мнозина от вас копнеят за почивка и при малко повече късмет днес ще успеят да си я осигурят. С дипломатичност и находчивост ще съумеете да заобиколите някои на пръв поглед неотложни ангажименти и ще откраднете този ден само за вас.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Професионалната ви работа се развива успешно. Проектът ви ще бъде одобрен и финансиран от високопоставено място, и това ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Не пренебрегвайте и помощта, която ви се предлага от колега, много скоро може да имате нужда от нея.
  10 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Различни по вибрации емоции ще насищат деня ви, но е сигурно, че няма да скучаете. Очакванията ви са за повече във финансовата сфера, но бъдете доволни и от това. Предпазливостта ще ви бъде полезна във всяко едно отношение. Не пренебрегвайте чувствата на човека до вас, отнесете се с уважение, ако не погледът ви е насочен другаде.
  10 апр 2021
  Последни новини