От х:

Днес в x:

Задържаха трима с наркотици, откриха дрога и в Мерцедес

Трима души за задържани с наркотици при полицейски проверки в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Териториалните полицаи от хасковскато управление са арестували млада жена с наркотик. Вчера в 13:30 часа, 24-годишната е проверена на булевард „Илинден“. В нея е открита станиолова сгъвка с 0,5 грама марихуана. Момичето е предало дрогата с протокол.

Час по-късно, униформените са заловили и 35-годишен със същия наркотик. Той е бил спрян за проверка на улица „Бачо Киро“ в областния град. В него е открита 13 грама марихуана. Хасковлията е задържан до 24 часа по заведеното бързо производство.

Също за държане на наркотик е стартирало досъдебно производство в тополовградското управление. Вчера следобед, служители от „Териториална полиция“ са извършили проверка на лек автомобил Мерцедес, шофиран от 26-годишен. В колата с него са пътували и двама негови съграждани на 26 г. и 33 г. В хода на проверката, в подлакътника между двете предни седалки е намерено пликче с жълто кристалообразво вещество с тегло 0,5 грама. Полевият наркотест е потвърдил, че е метамфетамин.

С полицейска мярка на задържане в Районното управление в Димитровград е бил и 27-годишен от Меричлери. Снощи в 22 часа той е проверен в родния си град. От дрехите му е иззети плик с 2 грама зелена растителна маса, която при полевия наркотест реагирала на аналог на наркотик.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ви
    вип
    6 0
    10:17, 5 фев 2021
    Стари познайници С и Д
  • 2
    Да
    Дамян
    3 -3
    13:50, 5 фев 2021
    Скоро ще стане изключение при проверка, да НЕ открият наркотици.Знаят кои разпространяват , но ги оставят да го правят , дори ги пазят.Акционери, сър.
Последни новини