От х:

Днес в x:

Задържаха шофьор с 2.9 промила, спипаха още 6 нарушители на пътя

7 нарушители на Закона за движение по пътищата са установени през изминалото денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Двама водачи са задържани да шофират под въздействие на накротик. Първият е на 24 г. от Симеоновград, шофиращ Ауди по улиците на града с наличие на метамфетамин и канабис. Вторият е на 26 г. от Тополовград. Той е проверен с Мерцедеса си. Техническото средство отчело амфетамин и метамфетамин.

Други двама в Хасково и Димитровград са хванати да шофират пияни. На булевард „Стефан Стамболов“ в областния град, автопатрул е установил 42-годишен с Рено, чиято проверка с дрегер отчела 2,9 промила. Димитровградските униформени са задържали мъж с мотопед тази сутрин, пътуващ в посока село Черногорово. Промилите в издишания въздух били 1,21.

Бързо производство срещу 45-годишен водач е заведено в Районното управление в Тополоград. То е затова, че водачът от село Хлябово е хванат да управлява мотопед в родното си село с регистрационна табела, отговаряща за друго МПС. При справка се оказало, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред. Без регистрационна табела на мотопед е шофирал и 32-годишен, който е заловен от автопатрул на Районното управление Димитровград. Униформените са проверили жителя на село Голямо Асеново, който се оказал, че е неправоспособен. Третото бързо производство за денонощието е срещу 37-годишен хасковлия, хванат да шофира мотопед в Минерални бани без документи и без регистрационна табела.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    ..
    ..българче да се наричам..
    2 0
    08:08, 6 фев 2021
    Само така! Проверки и глоби, но да са ефективни! Трудно може да му се обясни на българският шофьор , че не трябва да кара интокскиран. Виж бръкнеш ли му в джоба или да постои малко на топло, може и да му светне.
Последни новини