От х:

Днес в x:

10 °C

НАП продава магазини в София и солариум в Хасково

Изображение 1 от 3

  Четири магазина на цени от 69 200 лв. до 96 400 лв. продават публичните изпълнители от Националната агенция за приходите в Хасково.

  Търговските обекти се намират в район „Изгрев“ в София и са с площ от 27 до 38 кв. метра.

  Всеки от магазините разполага със собствено търговско помещение, склад и санитарен възел.

  До 5-ти февруари могат да бъдат разгледани на място.

  От офиса на НАП в Хасково обръщат внимание, че всички огледи и срещи с публичните изпълнители се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки в условията на извънредна обстановка.

  От следващата сряда, 10 февруари, започват огледите и на солариум в отлично състояние, който е обявен за продан в Хасково. Съоръжението се предлага на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 жетона. Цената му е за изгодните 7900 лв. Приемът на ценови оферти за него приключва на 17 февруари.

  Утре пък започват огледите на товарни автомобили и ремаркета в Хасково и Харманли.

  Оценителите обявяват като най-интересен сред тях товарен автомобил черен Land Rover от 2007 г. с мощност 200 kw. Той е с автоматична скоростна кутия и във видимо добро състояние. Оценен е на 15 000 лева.

  По данни на НАП-Хасково, през миналата година публичните изпълнители са продали активи за 184 хил. лв., като по време на първата извънредна обстановка в страната заради COVID-19 продажбите временно бяха спрени.

  От офиса на НАП в Хасково апелират при затруднения в плащането в срок на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители на Агенцията, за да не се стига до продажба на активи.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Последни новини