От х:

Днес в x:

17-годишен крил наркотици във ВиК инсталация, спипаха още четирима с дрога

    Непълнолетен е задържан с марихуана и амфетамин в хасковското управление, съобщиха от Областната дирекция на МВР. На 22-ри около 17:30 часа на булевард „Раковски“, криминалисти са извършили проверка на 17-годишния. В дрехите му са открити две сгъвки със суха зелена листна маса. Последвало е претърсване в обитаваното от него жилище на същия булевард, където полицаите намерили още 11 сгъвки от същата дрога, укрити в кутии във ВиК инсталация. От там са иззети още електронна везна, плик с бяло прахообразно вещество и кутия със семена. Общото количество на дрогата е 130 грама марихуана и 50 грама амфетамин. Момчето е задържано до 24 часа по стартиралото бързо производство.

    На 22 януари криминалисти от Хасково и Харманли са спипали с наркотици още трима души. Срещу първият на 38 г. от Града на Белоногата е стартирало бързо производство затова, че при обиск на улица „Хаджи Димитър“ е открит грам метамфетамин. Със същия грамаж, но с „пико“ е хванат 19-годишен в село Големанци, а третият е на 18 г. и е проверен в парк до улица „Стара планина“ в областния град. Той държал в себе си 0,3 грама марихуана.

    Снощи в димитровградското управление е откаран младеж за съхранение на наркотик. В жилището на 21-годишния на улица „Оборище“, автопатрул е открил 3 грама суха зелена листна маса и електронна везна, чиято повърхност реагира на същото вещество. Момчето е с полицейска мярка на задържане по заведеното бързо производство.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ал
      Александра
      16 0
      19:13, 25 яну 2021
      Метамфетаминът е синтетичен наркотик, известен разговорно като пико. При смесване на пико с пудра захар, брашно, кетамин или тебешир се получава коктейл "Перник". Браво на криминалистите за добре свършената работа!
    • 2
      За
      Защита за конопа
      1 -9
      01:02, 26 яну 2021
      Пореденото куцо и смешно разказче, за една смешна... Виж коментара
      • Ха
        Хахах
        1 -5
        08:24, 26 яну 2021
        Тия които са дали минус са същите лелки, които са... Виж коментара
      • За
        Защита на Конопа
        0 0
        00:54, 13 фев 2021
        Говориш за нещо забранено тук защо не е забранено в чужбина, като твоето позитивно мнение трябва да докаже, че легализацията й по какъвто и да е начин ще е само в полза, а изглежда че просто напираш надявайки се на някой напиращ да му обърнат внимание и да се получи, за да се напушваш, това значи, че тя ти е повлияла пристрастяващо, а като си пристрастен прекаляваш, ако прекалиш как ще те излекува доктор който само те трови със скъпи лекарства за да вземе пари за нещо по сериозно което лекува а то е настинка всъщност. Организъм който не понася такова нещо умира защото психически се е закачил без да знае че е убийствено и умира, те после как ще оправдаят годишна статистика с брой такива случаи засечени от тях? За парите пък няма ко да говоря те лапат от всичко което съществува независимо от закона щот те са закона така че тва е излишно да го изтъквам. Пожарникар бедняк израства в лудо семейство пълен отличник и казармата е рекордна и му дават държава която да използва като портмоне в момента кара 3ти мандат с 2 от тях с опити на народа да го свали сега е милиардер и си измива ръцете с народа, как очакваш да му повлияе нашето мнение като той пари има да ходи от Марс да си купи пушене ако го влече, как така навсякъде уж без причина го отхвърлят и с нежеланието им после го преминава в отличие с лека ръка пък никой не мисли така, е нормално да е незаконна
    Последни новини