От х:

Днес в x:

15 °C

Търсят ветеринарен лекар и шестима по схема „Младежка заетост”

Свободно работно място за ветеринарен лекар обявиха в Бюрото по труда в Хасково. За заемане на позицията се изисква висше образование по специалност ветеринарна медицина или зоотехника.

Търсят се още счетоводител с минимум 2 години опит по специалността, главен енергетик и медицински лаборант, за които се изисква висше образование в съответните сфери.

Обявени са свободни места за шестима души по схема „Младежка заетост” – счетоводител, двама уеб дизайнери и трима експерти в продажбите.

Припомняме, че за участие в проекта заявки можеха да подават както работодатели от реалния сектор, така и органи на изпълнителната власт. Работодателите могат да осигуряват заетост за младежи посредством стажуване и/или обучение по време на работа.

В сводката на Агенцията по заетостта фигурират още места за санитари, шофьори, продавач-консултанти, монтьор на отоплителна и климатична инсталация, монтажници на дограма, шлосери, заварчици.

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ай
  айсикт
  5 -1
  10:49, 29 ное 2020
  Кибици не търсят ли?
 • 2
  За обслужване на Областния и Градския Съвет
 • 3
  Ве
  Ветеринар
  8 0
  22:35, 29 ное 2020
  Олигофрени, как ще изисквате за позиция ветеринарен лекар образование зоотехника!!! Това е все едно да обявиш място за хирург и да назначиш стоматолог!!!!Еййй, каунииии!!!
 • 4
  Ен
  ЕнтЕлект
  1 0
  23:08, 29 ное 2020
  Начии кат зема едно дръво.. по привлекателна снимка за обява за работа не бях виждал 🧐
  • Сл
   След Революцията
   0 0
   08:24, 30 ное 2020
   Така ще оперираме обслужващия персонал а ОПг ГРоБ /Ду-Пи-Се

Хороскоп за 21.04.2021

Последни новини