От х:

Днес в x:

Търсят ветеринарен лекар и шестима по схема „Младежка заетост”

Свободно работно място за ветеринарен лекар обявиха в Бюрото по труда в Хасково. За заемане на позицията се изисква висше образование по специалност ветеринарна медицина или зоотехника.

Търсят се още счетоводител с минимум 2 години опит по специалността, главен енергетик и медицински лаборант, за които се изисква висше образование в съответните сфери.

Обявени са свободни места за шестима души по схема „Младежка заетост” – счетоводител, двама уеб дизайнери и трима експерти в продажбите.

Припомняме, че за участие в проекта заявки можеха да подават както работодатели от реалния сектор, така и органи на изпълнителната власт. Работодателите могат да осигуряват заетост за младежи посредством стажуване и/или обучение по време на работа.

В сводката на Агенцията по заетостта фигурират още места за санитари, шофьори, продавач-консултанти, монтьор на отоплителна и климатична инсталация, монтажници на дограма, шлосери, заварчици.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ай
    айсикт
    5 -1
    10:49, 29 ное 2020
    Кибици не търсят ли?
  • 2
    За обслужване на Областния и Градския Съвет
  • 3
    Ве
    Ветеринар
    8 0
    22:35, 29 ное 2020
    Олигофрени, как ще изисквате за позиция ветеринарен лекар образование зоотехника!!! Това е все едно да обявиш място за хирург и да назначиш стоматолог!!!!Еййй, каунииии!!!
  • 4
    Ен
    ЕнтЕлект
    1 0
    23:08, 29 ное 2020
    Начии кат зема едно дръво.. по привлекателна снимка за обява за работа не бях виждал 🧐
    • Сл
      След Революцията
      0 0
      08:24, 30 ное 2020
      Така ще оперираме обслужващия персонал а ОПг ГРоБ /Ду-Пи-Се
Последни новини