От х:

Днес в x:

2 °C

Пламен Камбуров изпревари Константин Маршавелов на ралито в Хасково

  Ясни са победителите в четвъртия кръг на автомобилния шампионат на затворен маршрут в Хасково. В надпреварата се включиха 37 пилоти, като двама от тях се състезаваха за авто мото клуб „Хасково“. Това са Иван Анастасов и Илия Вачев, но те не успяха да се класират в призовите тройки.

  В генералното класиране за „Купа Лада“ първи е Иван Лишев, следван от Владимир Ганев и Евгени Семерджиев.

  В серия „Спорт“ победител на “Писта Хасково” е Александър Димитров, втори е Алекс Антов, а трети Йордан Методиев, който въпреки третата си позиция продължава да води в първенството.

  В серия „Туринг“ победител е Иван Влъчков, следван от Кольо Карастоянов и Стоил Неков.

  В серия „Макси“ този път в Хасково ликува Пламен Камбуров. Победителят води през цялото състезание и не остави шансове на титуляра от предходни години Константин Маршавелов, който този път бе втори. На трета позиция в серията е Румен Киров.

  Челната позиция при отборите е за „K2 Racing Team“, втори е “Green Fox Motor Sport“, а трети - „Elena Team”- Бургас.

  На откриването на състезанието присъстваше кметът на Хасково Станислав Дечев. Директор на надпреварата е Иван Бакърджиев, който е представител на авто мото клуб „Хасково“.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ди
   дид ю драйв?
   7 -7
   08:37, 19 окт 2020
   всеки ден показват убити по пътищата, а правим рали за 2 дни рали, рекламираме високите скорости и после искаме да не карат бързо, нещо няма логика, не мислите ли?
   • Гр
    Гражданин
    3 -4
    08:51, 19 окт 2020
    Има логика. Прост народ. Дай му хляб и зрелища. Ако не камбуров ще е Маршавелов. Другите са за пълнеж. И да си избие комплексите Бакърджиев , че е голям съзтезател.
    Хората , шума , затворени улици , бензиностанции кучета ги яли. Но и те са гласоподаватели.
  • 2
   Ad
   adf
   8 -5
   08:52, 19 окт 2020
   Като искат рали да си направят писта , а не да се съзтезават в града.
   Аман от тъпи решения, щото няма къде да карат.
   Някой може ли да обясни каква е ползата от това събитие за хората и за града?
  • 3
   Ah
   aha
   4 -5
   11:05, 19 окт 2020
   А каква е ползата от тъпаци като вас?
  • 4
   Вс
   Всевишния Кенанец
   2 0
   14:29, 19 окт 2020
   Едно от малкото интересни мероприятия през годината организирани в Хасково, трасето е страхотно, доказва се от големия брой участници. Незная къде се помещава автомото клуб "Хасково", но от когото зависи да вземе да отреже издънките и храстите, които скриват картинг пистата от главния път Свиленград - Пловдив...защото и това съоръжение е едно от най-добрите в България и Община Хасково да обърне внимание на достъпа до там...за да не си трошим колите, все пак данъците ни са едни от високите в страната.

  Хороскоп за 01.12.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
  01 дек 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
  01 дек 2020
  Последни новини