От х:

Днес в x:

Мерцедес излетя в канавка, двама пострадаха

Мъж и жена пострадаха при катастрофа на пътя от Минерални бани в посока село Гарваново. Инцидентът стана малко преди 11 часа вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Те пътували с лек автомобил Мерцедес, зад волана на който бил мъжът - 36-годишен от село Колец. Той шофирал с несъобразена с атмосферните условия скорост. На десен завой е загубил контрол, излязъл е извън пътя вдясно и се е ударил в крайпътна канавка. От удара са пострадали 32-годишна хасковлийка, която е с комоцио и охлузвания на врата и водачът, който е с натъртване в областта на таза. Съставен е акт на шофьора.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ja
    Jack Bauer
    15 -1
    13:28, 14 окт 2020
    Поредният селяндур с мерцедес, който си мисли, че законите на физиката не важат за него.
    • Па
      Павли Михов
      5 -4
      14:53, 14 окт 2020
      Jack Bauer-ти сигурен ли си че е щото е селянин с мерцедес в него е вината а не в пътя ,вземи тръгни от хасково посока мин.бани и си карай СЪС СЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ тогава пак ще коментираме
  • 2
    Аа
    АА
    12 -1
    13:37, 14 окт 2020
    Пътят м/у Мин.бани и Хасково е ужасен . Това може да е причина за ПТП та .
    • Го
      Гост1
      14 -1
      14:49, 14 окт 2020
      Тъп киртик и лош път много лоша комбинация.
    • До
      ДО АА
      4 -1
      17:51, 14 окт 2020
      Да Да , точно това е причината
  • 3
    Пъ
    пътник
    9 0
    15:58, 14 окт 2020
    Питам се дали тези отговорни другари,другарки от Пътно управление са минавали по този път Болярово-Мин.бани,наскоро?Ако не са,нека идат и да видят как след основен ремонт,после Реремонт,пътя е станал на вълни,пропадане на настилката.Не на едно,две места,а на повечето места.Има критични точки,въпрос на време е някой да пострада сериозно.Нека госпожа Ирена Узунова,която беше Областен управител и режеше лентички отиде и види мурафета на баш майсторите.Нали те избираха изпълнителя на ремонта.Докога в Хасковоско ще са най-лошите пътища,докога ще е това безхаберие.Моля отговорните институции се самосезират докато не е станала по-голяма беля.Почти през ден някой е канавките.медиите не информират за всички ППТ,но ние движещите се по този участък сме свидетели.
  • 4
    Ба
    Бай хой
    6 -1
    17:46, 14 окт 2020
    Те му казват, карал с несъобразена скорост...той пак пътя лош, волана се блокирал ,спирачките отказали, кръгово трябвало.. Се ние никога не сме виновни
Последни новини