От х:

Днес в x:

4 °C

Повредени помпи мъчат в безводие жителите на „Младежки хълм“ и „Червена стена“

Дефектирали помпи в Помпена станция-Юг са причина за неритмичното водоподаване към кварталите „Младежки хълм“ и „Червена стена“ в Хасково.

След сигнали от живеещи в тези райони и запитвания за проблема с безводието там, който е от два дни, от ВиК-Хасково, обясниха причината.

„Има проблем в помпената станция, която се намира под пазара за животни. Вместо две, работи само една помпа. От там идва проблемът с нередовното захранване с вода в тези най-високи точки от града.“, поясни шефът на район Хасково във ВиК -инж.Лозко Лозев.

На място се работи по отстраняване на повредата, посочи той. До края на днешния ден се очаква водоподаването да бъде възстановено в ритъм.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Ва
  ван гог
  13 0
  12:28, 7 окт 2020
  кв. Хисаря също е на картата, моля, моля...
  • Ко
   кон
   20 -1
   14:00, 7 окт 2020
   Лозев ли си Лозко ли си, ей това е най- голямата глупост на годината която чувам ! То при нас все има режим от три години. Повишихте водата, качеството и доставката не.
  • На цял квартал
   само 2 помпи .... тва е гавра
 • 2
  Бр
  Бря
  20 -2
  14:12, 7 окт 2020
  В помпите ли е проблема или в управлението? Това е въпросът. Май основната повреда е в управлението.
 • 3
  Ки
  Киро
  15 0
  14:15, 7 окт 2020
  И на този сайт ВиК Хасково само информация за Свиленград, Харманли и други от този район. За Хасково информация никаква! Звъниш им на телефона включва се секретар и слушаш музика 5 мин. след което прекъсва. Но иначе "водата" им златна, 3,51 лв.
 • 4
  Ха
  хасковлия
  16 0
  15:10, 7 окт 2020
  Проблемът не е от два дни а с години налягането и спирането на водата е системно и в кв. Македонски.
  Крайно време е като доставчик ВИК да си оправи безхаберието и да предоставя качествена услуга ,за която хората плащат достатъчно висока цена. Управлението не да чака само заплати, но и да се погрижи абонатите да са доволни от предоставената услуга. Ако пък смятат ,че не могат да се справят да си подадат оставките .
 • 5
  Az
  az
  10 -1
  15:49, 7 окт 2020
  Следващия протест трябва да пред ВИК Хасково , вече е непоносимо , режим на водата , завишени алфа частици , уран , слабо налягане ей като взема една тояга ...
 • 6
  Хи
  Хисаря
  9 -1
  16:09, 7 окт 2020
  АК бунар нямаме капка вода поне водоноски осигурете,има възрастни и малки бебета не можем вече да търпим идваме на протест пред В и К....сър Лозко
 • 7
  Ин
  Инж.Лозев
  2 -11
  16:20, 7 окт 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ке
   Келеш
   8 -2
   16:26, 7 окт 2020
   Сериозен ли си? С минерална вода ли да се къпя, пера и да си пускам тоалетната? Наистина се надявам да се шегуваш. Иначе телефоните и бюлетините за аварии на ВиК са напълно безполезни, точно като услугите им. Звъняне от снощи, отговор никакъв. Предполагам, че и от "работа с клиенти" са били на ремонти...
 • 8
  На
  Надя
  5 -1
  03:32, 8 окт 2020
  В кв.Македонски..
  От почти три месеца звъня всеки ден поради липса на налягане...отговорът е един и същ...
  Къде...ами така ли,добре ще предадем сигналът ви госпожо...
  Имаше и тъпи оправдания,че било суша..
  Принудиха ни да си сненим водомерите,а сега, че не може да се изкъпеш,че не може да си пуснеш пералнята-не им пука.. то й без това ползваме само за това тази златна вода и тази инкасаторка- Нагла до безобразие....
  Писна ми ...кой ли ден ще ми падне пердето...

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020
Последни новини