От х:

Днес в x:

Повредени помпи мъчат в безводие жителите на „Младежки хълм“ и „Червена стена“

Дефектирали помпи в Помпена станция-Юг са причина за неритмичното водоподаване към кварталите „Младежки хълм“ и „Червена стена“ в Хасково.

След сигнали от живеещи в тези райони и запитвания за проблема с безводието там, който е от два дни, от ВиК-Хасково, обясниха причината.

„Има проблем в помпената станция, която се намира под пазара за животни. Вместо две, работи само една помпа. От там идва проблемът с нередовното захранване с вода в тези най-високи точки от града.“, поясни шефът на район Хасково във ВиК -инж.Лозко Лозев.

На място се работи по отстраняване на повредата, посочи той. До края на днешния ден се очаква водоподаването да бъде възстановено в ритъм.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Ва
    ван гог
    13 0
    12:28, 7 окт 2020
    кв. Хисаря също е на картата, моля, моля...
    • Ко
      кон
      20 -1
      14:00, 7 окт 2020
      Лозев ли си Лозко ли си, ей това е най- голямата глупост на годината която чувам ! То при нас все има режим от три години. Повишихте водата, качеството и доставката не.
    • На цял квартал
      само 2 помпи .... тва е гавра
  • 2
    Бр
    Бря
    20 -2
    14:12, 7 окт 2020
    В помпите ли е проблема или в управлението? Това е въпросът. Май основната повреда е в управлението.
  • 3
    Ки
    Киро
    15 0
    14:15, 7 окт 2020
    И на този сайт ВиК Хасково само информация за Свиленград, Харманли и други от този район. За Хасково информация никаква! Звъниш им на телефона включва се секретар и слушаш музика 5 мин. след което прекъсва. Но иначе "водата" им златна, 3,51 лв.
  • 4
    Ха
    хасковлия
    16 0
    15:10, 7 окт 2020
    Проблемът не е от два дни а с години налягането и спирането на водата е системно и в кв. Македонски.
    Крайно време е като доставчик ВИК да си оправи безхаберието и да предоставя качествена услуга ,за която хората плащат достатъчно висока цена. Управлението не да чака само заплати, но и да се погрижи абонатите да са доволни от предоставената услуга. Ако пък смятат ,че не могат да се справят да си подадат оставките .
  • 5
    Az
    az
    10 -1
    15:49, 7 окт 2020
    Следващия протест трябва да пред ВИК Хасково , вече е непоносимо , режим на водата , завишени алфа частици , уран , слабо налягане ей като взема една тояга ...
  • 6
    Хи
    Хисаря
    9 -1
    16:09, 7 окт 2020
    АК бунар нямаме капка вода поне водоноски осигурете,има възрастни и малки бебета не можем вече да търпим идваме на протест пред В и К....сър Лозко
  • 7
    Ин
    Инж.Лозев
    2 -11
    16:20, 7 окт 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ке
      Келеш
      8 -2
      16:26, 7 окт 2020
      Сериозен ли си? С минерална вода ли да се къпя, пера и да си пускам тоалетната? Наистина се надявам да се шегуваш. Иначе телефоните и бюлетините за аварии на ВиК са напълно безполезни, точно като услугите им. Звъняне от снощи, отговор никакъв. Предполагам, че и от "работа с клиенти" са били на ремонти...
  • 8
    На
    Надя
    5 -1
    03:32, 8 окт 2020
    В кв.Македонски..
    От почти три месеца звъня всеки ден поради липса на налягане...отговорът е един и същ...
    Къде...ами така ли,добре ще предадем сигналът ви госпожо...
    Имаше и тъпи оправдания,че било суша..
    Принудиха ни да си сненим водомерите,а сега, че не може да се изкъпеш,че не може да си пуснеш пералнята-не им пука.. то й без това ползваме само за това тази златна вода и тази инкасаторка- Нагла до безобразие....
    Писна ми ...кой ли ден ще ми падне пердето...
Последни новини