От х:

Днес в x:

11 °C

Трима пешеходци са пострадали в Хасковско

Вчерашната катастрофа в Хасково с пострадала пешеходка е заради отнето предимство, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът стана около обяд на улица „Цар Освободител“. Тогава 38-годишната водачка на лек автомобил Фолксваген е предприела ляв завой без да се убеди, че пътят пред нея е свободен. Отнела е предимството на пресичащата 29-годишна пешеходка от с. Белополци, която е с охлузни рани по тялото. Съставен е акт.

Отнето предимство е причинило произшествие и в Димитровград. Вчера в 11:30 часа на булевард „Раковски“, 65-годишен водач на Опел е отнел предимството на пресичащата пешеходна пътека димигровградчанка. От удара, жената на 61 г. е с комоцио, без опасност за живота. Съставен е акт.

Последният пешеходец пострадал през денонощието е в димитровградското село Радиево. Тази сутрин в 1:50 часа, на първокласен път в селото, 18-годишен шофьор на БМВ се е движил по пътен участък в ремонт с намалена видимост. Ударил е внезапно изскочилия и пресичащ платното 28-годишен пешеходец от Хасково. От реализираното произшествие, хасковлията е с охлузна рана по челото и комоцио в хасковската болница. Съставени са два акта.

Несъобразена скорост е довела и до катастрофа вчера на АМ “Марица“. В 10:10 часа в посока Свиленград, на около 8 км от пътен възел „Любимец“, 61-годишен турски водач на Ауди, поради несъобразена скорост е излязъл вдясно по посоката си на движение извън платното. Вследствие от това са пострадали водачът и возещата се в колата 48-годишна пътничка от Турция. И двамата са със счупен гръбначен прешлен. След преглед са отказали да бъдат настанени за лечение. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Кр
    Кръпка
    3 -1
    10:24, 12 авг 2020
    Точно в този участък между Харманли и Любимец има лунен пейзаж, няма магистрала. Кръпка до кръпка, тук таме и някоя по голяма дупка изтървана от мързел да бъде запълнена.
    • Ос
      ОСТАВКА НА ТАНЯ ЗАХАРИЕВА
      15 -2
      10:43, 12 авг 2020
      Защо председателя на общинския съвет Хасково взема 15000 лв общо заплати от различни структури? А ние за 1000лв са убиваме от работа!!!! Някой няма ли да попита да потърси сметка? Знаете ли кое е смешното и силно трагичното при Герб - Хасково? Че не могат да се погледнат от страни. Те наистина са си въобрзили, че ще управляват вечно, че са един клан от "свърхчовеци", които са изпратени от провидението да управляват подчовеците -- т.е. останалите Прости хасковлии , които не принадлежат към родово-общинния им строй. Строй, в който родата на Добрев е в общината или във властта. Всички останали са длъжни да ги търпят и да им носят своите дарове -- като на примитивни шамани, които се разпореждат с техните съдби. Те са си въобразили, че ще висят на врата на данъкоплатците цял живот и че това им се полага по рождение!
      Питам пак Уважаеми Хасковлии, знаете ли че председателя на Общинския съвет в Хасково взема от различни държавни структури над 15000лв на месец ЗАПЛАТИ?!!!!!!!!!!
  • 2
    Пе
    Пешо
    5 -1
    11:46, 12 авг 2020
    Хората не могат да вървят , тръгнали да шофират!
    Махнете калпавите инструктори и не им давайте книжки ей така
    И най-вече пешеходците да внимават
Последни новини