От х:

Днес в x:

Водач на Фолксваген блъсна пешеходка в Хасково

61-годишна пешеходка пострада леко в произшествие. Инцидентът стана около 15 часа вчера на булевард „Съединение“ в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Тя е блъсната от 36-годишен водач на Фолксваген. Шофьорът извършвал маневра на заден ход и без да се увери в безопасността й е ударил жената, слязла на платното. Пострадалата е с натъртване в горната част на левия крак, без опасност за живота. Съставен е акт на водача.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    ,Хасково
    28 -12
    11:59, 19 фев 2021
    Те и пешеходците са станали едни нагли, на пешеходна пътека и кълве на телефона и си люшка г.. , а шофьора е длъжен да чака. Да има глоби и за пешеходци, полицаите от тях бая пари ще изкарат, да пробват и ще се уверят сами. На Съединение пешеходни пътеки на по 10 метра, къде го има това и щофьора ще им прави път и ще чака при условие, че 5 метра по-нагоре или надолу си има задължителен светофар. Загубена работа, загубена .. Толкова ли много акъл се иска та да се оправи това пресичане, там /до Чочко/ няма нужда от зебра, а само обикновена пътека.
    • Нд
      Ндллл
      15 -5
      14:02, 19 фев 2021
      Ако си пешеходец и сгазят теб или твой роднина щото не му се чакало на шофьора как ще ти е? Глоби трябва за тъпите шофьори, наскоро колата на общината дето блъсна мъжа на ПЕШЕХОДНА на същата щяха и мен, но при мен щеше да е с фатален край, б*****а караше бързо
    • Нд
      Ндллл
      9 -6
      14:06, 19 фев 2021
      Слизай бии ги бе ,,човек,, те къде са тръгнали пешеходците,простите само глоби и затвор ще ги оправи
    • Цц
      цц
      13 -4
      14:08, 19 фев 2021
      Умнико, в статията ясно пише, че най-вероятно е виновен водачът.
      Та защо тогава дълго и напоително ни разказваш колко лоши били пешеходците?!
    • Го
      Гошо
      5 -2
      18:44, 19 фев 2021
      Точно до Чочко шофьор прави ляв завой, предстои пешеходна пътека, а той кара и си забил главата в телефона да си чати. Масово водачите нямат култура на шофиране едни към други, а към пешеходците изобщо.
Последни новини