От х:

Днес в x:

15 °C

56-годишна жена е обвиняема за производство и съхранение на канабис за близо 70 хил лв

Изображение 1 от 2

  56-годишна жена е привлечена като обвиняема за открито при полицейска акция в къща в Любимец помещение за производството и съхранението на голямо количество канабис.

  При акция на 25-ти юни на служителите от Районното управление на МВР- Свиленград в мазето на сградата е открито оборудване – вентилация и осветление, използвано за отглеждане на конопени растения – канабис. При това следствено действие са били открити и иззети множество тенекиени кутии със специална почва и пръст, а в тях остатъци от корени и стебла, съобщават от прокуратурата. На тавана на помещението за сушене са били окачени множество растения от рода на конопа – канабис. Открита е и листна маса, оставена на пода също за сушене. Иззети са общо 11,323 кг полусухи стебла, листа и съцветия, които предстои да бъдат дадени за изследване в лаборатория. Количеството опиат е на стойност около 67 938 лева .

  Специализираната полицейска операция е започнала под ръководството на Районна прокуратура – Свиленград, като в хода на следствените действия с оглед правната квалификация на деянието, ръководството и наблюдението на досъдебното производство е поето от Окръжна прокуратура - Хасково. Спрямо обвиняемата е опредена мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 10 000 лева. Разследването по случая продължава.

  Източник: Haskovo.NET

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Сл
   Случаен
   22 0
   19:43, 26 юни 2020
   Ами нищо ли няма да кажете за Хасково ДУНАВ 15 вх.Б ПОЛИЦЕЙСКИЯ блок там нещата са също за ореваване там става такова разпространение на ДРОГА че просто е ужас.Входа има три камери на никой от полицията не му идва на ум да ги провери или няма интерес.Може да е някой тяхен колега или дете на ...Пародия на държава.
   • Гд
    ГДБОП
    12 0
    23:16, 26 юни 2020
    Те шефа на наркоотдел арестуваха,че е в играта ти говориш за фатмака или капитани,комисари или боклук и измет всякаква😄😄
  • 2
   Дз
   Дзержински
   9 -5
   19:47, 26 юни 2020
   Случайник хайде сега и ти едва ли в полицейски блок може такова престъпление Ами там всички са честни и богобоязливи спазват законите Ааааааааане вярвам ти вземи и още един провери
  • 3
   Ви
   Вишински
   21 0
   20:01, 26 юни 2020
   От подобна трева се печели повече отколкото от дини и зеленчук. Заплатите на обитателите от блока на дунав не са много големи а и кв. Република е близо.
  Последни новини