От х:

Днес в x:

3-годишно пострада при катастрофа в Хасково

3-годишно момченце е с фрактура на ръката след катастрофа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в 13:40 часа в Районното управление в Хасково е получено съобщение от Спешното отделение на МБАЛ - Хасково, че при тях за лечение е постъпило детето, което е пострадало като пешеходец.

Изпратеният на място автопатрул е установил, че около 13 часа на булевард „Васил Левски“ в града, 52-годишен водач на Мерцедес, при възникнала опасност не е могъл да спре и е ударил с предната си част внезапно изскочилото на платното момче. Водачът не е останал на местопроизшествието и не е уведомил контролните органи. В 15:45 часа е установен от органите на реда.

Според очевидци, след инцидента шофьорът е качил детето в колата си и го е откарал в болница.

Лекарите са констатирали, че пострадалото дете е с фрактура на дясната ръка и комоцио, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Още една катастрофа е станала вчера в областния град. В 20:50 часа на кръстовището между улиците „Братя Миладинови“ и „Константин Величков“, 31-годишен водач на товарен автомобил Форд не е спрял на знак „Стоп“, навлязъл е в кръстовището и е ударил лек автомобил Рено, управляван от 20-годишен. Около 22:40 часа, младежът е почувствал болки в гърдите и е посетил болницата. След преглед е установено, че е с контузия на гръден кош. Съставен е акт на водача на Форда.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини