От х:

Днес в x:

Абитуриентите от Математическата в Хасково празнуват бала си на открито

    Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково е единственото засега от училищата в града от тези, които изпращат абитуриенти, с точна дата за бал.

    Зрелостниците ще се разделят официално с ученическите години и своите преподаватели на 15-ти юли. Децата са поели цялата организация сами и ще празнуват на открито в заведение между Димитровград и Хасково. Те са изненадали преподавателите си със специална покана да се включат в балната им вечер, разказа директорката на ПМГ Гергана Петрова.

    И в други от професионалните и профилираните гимназии в Хасково обмислят да има празнична абитуриентска вечер, но все още за това нямат фиксирана дата.  В Езиковата гимназия ще се решава в края на юни, а за Професионалната гимназия по лека промишленост балната вечер ще е между 1-ви и 10-ти юли.

    В Професионалната гимназия по туризъм вече са си направили събирания по класове и общ бал няма да има. Няма да има такъв и в Спортното и Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии. От Финансово-стопанската гимназия също уточниха, че няма фиксирана дата.

    Единствената завършваща паралелка, която е с профил биология в СУ “В.Левски“, също няма дата за бал, но пък от там се похвалиха с вече двама приети на предварителното класиране студенти  медицина. Те са от класа на химичката Ива Иванова с преподавател по биология Ваня Хъркова.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      На
      наблюдател
      7 -5
      23:12, 11 юни 2020
      Не знам как празнуват на открито, но след тях всички стени , къщи и дувари освен че са упикани но и усерани и нашарени с боя и графити!
    • 2
      Зр
      Зрител
      6 -3
      00:13, 12 юни 2020
      Браво мога да кажа на госпожата по химия и биология във училище"Васил Левски" Ива Иванова и Ваня Хъркова. Голямо браво за постигнатите резултати и още повече,че това говори много за училището!
    • 3
      Задачка за ПМГ
      .....
      Отворих графиките на Университета Джон Хопкинс за коронавируса
      .... Всички графики за заболелите по държави
      в тях са гладки (ингилизки - смуут )
      с изключение на Българската графика.
      Възможни Отговори :
      А)- графиката е манипулирана защото обслужващите Мутрите и Бейовете специалисти
      са прости
      В) - графиката е манипулирана защото Боци Маймуната хвана вируса Череп-13 и
      го гони параноя че ще го свалите или ще го убиете
      С) - А + В
      • Пр
        Пръщиш
        2 0
        11:09, 12 юни 2020
        Пръщиш от алкохолен делириум! Паяк, скрий се вече!
    Последни новини