От х:

Днес в x:

37 годишен умира мистериозно. Всеки 6-ти автобус дефектен. Преглед на регионалния печат


Мистериозна смърт покоси 37 годишен бизнесмен съобщава в заглавие над главата вестник "Хасковска Марица". Жената и детето на човека били на почивка и той бил сам в апартамента. Мистериозното в случая е че полицията така и не огласи резултатите от аутопсията. Версията е за инфаркт.

"300 лв за тон пшеница искат родните производители". Тазгодишната пшеница била първо качество.

"Ченге трепе риба с ток". Заловен 40 годишен бракониер на яз Ивайловград избивал рибата с електрошок. Според вестник "Хасковска Марица" това бил полицай. Ми трябва да е полицай или нещата да са мистериозни, иначе не е интересно.

"EVN иска пари от умрели", обвинява в челно заглавие "Хасковска Марица". Къща в маджаровското село Габерово била обложена със 146 лв. В нея години наред не е живял никой. Няма и един навъртян ват. Откъде идва тази сума, чудят се съседи. Тоя въпрос се задава пред енергото на всяко плащане на тока. Колкото и да е той-все е много.

Следва две страници политицизми и специално за любителите на спорта един поглед на страница 7-ма. "Борко Стойчев рзпънат между Сливен и Турция. Не знам дали помните ама имаше едно момче от Икономиката дето бе защитник в Хасково.Казваха че бил голям талант. Отиде в Левски СФ и добре че го "Разпъват" между Сливен и някакъв втородивизионен турски отбор, че да чуем пак за него.

"Ангел Гинев напуска Любимец". Това е защитник от Любимец. Бонус за тези от вас които знаят този факт. "Талант от Хасково на проби в Италия". Талантът е прекалено малък за да се занимаваме с името му. "Майката на Стоичков поискала да води Ботев ПД"? Ей в това семейство срама си нямат. От друга страна по лошо от сина си, стрина Пенка Стоичкова не може да се справи. Това за Спорта-дано ви беше интересно.

"Всеки 6-ти автобус с акт" информира във водещо заглавие вестник "Новинар Юг". Дефектни гуми, счупени стъкла и огледала, потрошени седалки-това са част от нарушенията открити от Държавната Автоинспекция. Ако се чудите много или малко е всеки 6-ти автобус-ето още малко сметки изведени от статията. 228 са старите автобуси в областта. Проверени са 30 %- т.е. 66. Всеки 6-ти ще рече 11 автобуса. За областта.

"Пепелянки ухапаха трима". Инцидентите станали през последните дъждовни дни информира във водещата си новина вестник "Новинар Юг". Няма фатален изход за никого от ухапаните. МБАЛ Хасково имала достатъчно серуми.

"Нови три високо проходими линейки в спешното", "80 на ден посещават музеят на тракийското изкуство в Александрово". "По километър бракониерска мрежа вадят на месец"- още заглавия от страниците на Новинар ЮГ.

На криминалната страница 3-та: "Плъха си поиска 5 години затвор". Сериен грабител от Хасково май сключил сделка с прокуратурата. Срещу какво в замяна тепърва ще се види.


Фичето и муле на Таки в ареста за 35 кг дрога. Тургай Юсеин и Фикрет Какасул фичето остават в ареста след като апелативния съд в Пловдив отказа да им промени мярката. Двамата бяха спипани на границата с 35 кг дрога.

"ФК Хасково хвърля кърпата на 15-ти юли" Тревожи се във водещо заглавие вестникът. Има защо, после как ще се списват спортните страници.

Това бе по интересното в регионалния печат.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини