От х:

Днес в x:

Първи снимки от сериала „Холивуд“ на Netflix

Изображение 1 от 4

    Netflix публикуваха онлайн първи снимки на сериала „Холивуд“ на реж. Райън Мърфи.

    Лимитираната поредица ще има едва седем епизода. Създател е Йън Бренан („Glee“, „Scream Queens“). Описвана е, като обяснение в любов към Холивуд. Историята проследява група от млади актьори и кино творци, които се опитват да успеят в един свят след Втората Световна Война.

    Всеки герой ще представи собствен поглед към златните години на Холивуд. Във фокуса ще бъдат расизъм, сексизъм, хомофобия и могъщество и сила, които господстват над развлекателната индустрия дори и днес.

    Настоящето е изключително чупливо. Бъдещето е несигурно. За това се обръщаме към миналото за правилната посока, в търсене на покрита история за отговор на въпроса, ами ако?! Ами ако група аутсайдери получат възможност да разкажат собствената си история? Ами ако човека, който дава власт, всъщност е жена? Ако сценариста е тъмнокож мъж? Ами ако героинята е тъмнокожа жена? Ами ако идолът на всички е открит гей? Ами ако всички те са поканени в стая, в която се вземат решения и излязат от там циментирали своето място в историята?-  сподели сценариста и режисьор Джанек Мок

    „Холивуд“ ще обедини отново Мърфи с Дарън Крис („Glee“) и Джо Мантело („Обикновено сърце“). Към тях се присъединява и Мира Сорвино .

    Премиерата на „Холивуд“ по Netflix  е насрочена за 01.05.2020г. 

    Източник: cineboom

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини