От х:

Днес в x:

12 °C

Деца с поздравителен концерт за Деня на майката

  Деца от 3-та детска градина „Зорница” в Хасково отбелязаха в аванс Международния ден на жената. По повод празника, честван на 8-ми март, малчуганите от 3-та група в забавачката участваха в тържество.

  Децата рецитираха стихотворения, написани с помощта на татковците. От всяко произведение струеше любов и признателност към майките. „Моята майка е най-добра от всички”, „Моята майка е най-красива от всички”, „Твоите топли очи, за мен са слънчеви лъчи”, бяха само част от хвалепствията на децата, благо изказани за своите родителки.

  Освен стихотворенията, деца и учителките им Мариана Николаева и Ирина Димитрова бяха подготвили концерт с танци и песни, също посветени на майката. Освен това малчуганите показаха актьорски умения. Момичетата влязоха в ролята на баби, облечени с поли и забрадки на главата, демонстрирайки, че могат да боравят с новите мобилни технологии. Момчетата пък показаха, че могат да перат и простират дрехи.

  Изпълненията им бяха аплодирани от родителите. Поздрави към децата и присъстващите отправи директорката на детската градина Галя Милкова.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Бр
   братпит
   2 0
   21:53, 7 мар 2020
   Майките без бащите са никъде!
   • Ан
    Анджелина Джоли
    6 0
    23:20, 7 мар 2020
    А бащите без майките къде ли са ? Сигурно за това ще да е семейството. Всеки родител си има ролята г-не.
    М/у другото празника на бащата също беше отбелязан с тържество и стихотворения написани от майките. Помните ли? Не се чувствайте ощетен.
    Нищо лично.
    Радвайте се на децата си и бъдете щастливи!
   • Гя
    Гяурите Корона не ги лови
    2 0
    09:48, 8 мар 2020
    Прости хайвани ... Италианците сложиха карантина на 16 милиона граждани
    ...

  Хороскоп за 24.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
  24 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
  24 яну 2021
  Последни новини