От х:

Днес в x:

17 °C

Деца с поздравителен концерт за Деня на майката

  Деца от 3-та детска градина „Зорница” в Хасково отбелязаха в аванс Международния ден на жената. По повод празника, честван на 8-ми март, малчуганите от 3-та група в забавачката участваха в тържество.

  Децата рецитираха стихотворения, написани с помощта на татковците. От всяко произведение струеше любов и признателност към майките. „Моята майка е най-добра от всички”, „Моята майка е най-красива от всички”, „Твоите топли очи, за мен са слънчеви лъчи”, бяха само част от хвалепствията на децата, благо изказани за своите родителки.

  Освен стихотворенията, деца и учителките им Мариана Николаева и Ирина Димитрова бяха подготвили концерт с танци и песни, също посветени на майката. Освен това малчуганите показаха актьорски умения. Момичетата влязоха в ролята на баби, облечени с поли и забрадки на главата, демонстрирайки, че могат да боравят с новите мобилни технологии. Момчетата пък показаха, че могат да перат и простират дрехи.

  Изпълненията им бяха аплодирани от родителите. Поздрави към децата и присъстващите отправи директорката на детската градина Галя Милкова.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Бр
   братпит
   2 0
   21:53, 7 мар 2020
   Майките без бащите са никъде!
   • Ан
    Анджелина Джоли
    6 0
    23:20, 7 мар 2020
    А бащите без майките къде ли са ? Сигурно за това ще да е семейството. Всеки родител си има ролята г-не.
    М/у другото празника на бащата също беше отбелязан с тържество и стихотворения написани от майките. Помните ли? Не се чувствайте ощетен.
    Нищо лично.
    Радвайте се на децата си и бъдете щастливи!
   • Гя
    Гяурите Корона не ги лови
    2 0
    09:48, 8 мар 2020
    Прости хайвани ... Италианците сложиха карантина на 16 милиона граждани
    ...

  Хороскоп за 15.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
  15 юли 2020
  Последни новини