От х:

Днес в x:

20 °C

Деца с поздравителен концерт за Деня на майката

  Деца от 3-та детска градина „Зорница” в Хасково отбелязаха в аванс Международния ден на жената. По повод празника, честван на 8-ми март, малчуганите от 3-та група в забавачката участваха в тържество.

  Децата рецитираха стихотворения, написани с помощта на татковците. От всяко произведение струеше любов и признателност към майките. „Моята майка е най-добра от всички”, „Моята майка е най-красива от всички”, „Твоите топли очи, за мен са слънчеви лъчи”, бяха само част от хвалепствията на децата, благо изказани за своите родителки.

  Освен стихотворенията, деца и учителките им Мариана Николаева и Ирина Димитрова бяха подготвили концерт с танци и песни, също посветени на майката. Освен това малчуганите показаха актьорски умения. Момичетата влязоха в ролята на баби, облечени с поли и забрадки на главата, демонстрирайки, че могат да боравят с новите мобилни технологии. Момчетата пък показаха, че могат да перат и простират дрехи.

  Изпълненията им бяха аплодирани от родителите. Поздрави към децата и присъстващите отправи директорката на детската градина Галя Милкова.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Бр
   братпит
   2 0
   21:53, 7 мар 2020
   Майките без бащите са никъде!
   • Ан
    Анджелина Джоли
    5 0
    23:20, 7 мар 2020
    А бащите без майките къде ли са ? Сигурно за това ще да е семейството. Всеки родител си има ролята г-не.
    М/у другото празника на бащата също беше отбелязан с тържество и стихотворения написани от майките. Помните ли? Не се чувствайте ощетен.
    Нищо лично.
    Радвайте се на децата си и бъдете щастливи!
   • Гя
    Гяурите Корона не ги лови
    2 0
    09:48, 8 мар 2020
    Прости хайвани ... Италианците сложиха карантина на 16 милиона граждани
    ...

  Хороскоп за 29.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Общуването с близките ви днес ще ви донесе спокойствие и увереност за бъдещето. С лекота ще решите домашните проблеми. Не унивайте. Разчитайте повече както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Делата, започнати днес ще завършат с успех. Хубавите емоции и настроения ще ви направят и по-добри.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Не сте склонни да се поддавате на влиянието, което някои хора се опитват да наложат над вас. Следвате единствено собствените си принципи и не се интересувате от то приказките на околните. Сърдечният ви партньор има нужда от помощта ви.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Заедно ще решавате възникващите въпроси и ще планирате бъдещето си. Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Колебанията ви са напълно излишни. Действайте решително и желаните резултати ще се превърнат в реалност. Не се тревожете за половинката си, тя се справя чудесно и без вашите напътствия. Не прекалявайте със загрижеността си.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Любовта е тази, която ви закриля, съветва и направлява. Вслушайте се в съветите на любимия човек. Днес вие сте едно цяло. Доверете му се и заедно решавайте. Посветете се на изкушенията на една страстна любов. Този свят е сякаш само за вас двамата.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Шумът и суетата не са сред представите ви за неделен ден. Във възможностите ви е да бъдете по-внимателни и добри с околните, без да ги притеснявате с претенциите си. За това потърсете тихо място за отмора, където да останете насаме със себе си и мислите си. Нечия любов ще ви помогне да се възстановите от стреса и даде сили за нови предизвикателства.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Пролетният ден ще привлича много от вас навън, сред природата. Там ще получите тласък на идеи и по-късно с лекота ще вземате решенията си. За да откриете пътя ви е нужна добра ориентация и подготвеност, а вие ги имате и двете. Ще срещнете подкрепа, щом сте готови да я приемете.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Финансови несгоди и свързаните с тях семейни взаимоотношения ще притесняват много от вас. В очакване сте нещо добро да се случи, но за това ви е нужна надеждна подкрепа, с повече аргументи в своя защита, ще се справите. Консултация със специалист ще облекчи оплакванията ви и направи по-леко и бързо да преминат неразположенията ви.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Направете нужното, за да запазите доброто настроение на всички около вас. А някои от вас ще получат покана за излет сред природата. Не се колебайте дълго. Разходката, освен че ще ви разтовари, ще ви зареди с много положителна енергия и приятни емоции.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Правете неща, които ви доставят удоволствие, четете, гледайте телевизия, мързелувайте активно. Вижте се с приятели, веселете се и забравете за грижите. До вас ще достигне вест, която може да ви провокира към нови търсения.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Бъдете по-сдържани в оценките си за хората. Рискувате много, ако споделите мнението си с неподходящия човек. Не прибързвайте с отчаянието, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
  29 мар 2020
  Последни новини