От х:

Днес в x:

Червените ще честитят с бой 8-ми март на „Левски”

Ханко и Войводата изпълняват обещанието си да организират групови посещения на Дербито

Червената торсида на Хасково се организира за масово посещение за вечното дерби ЦСКА-Левски на 8-ми март. Армейците от фен-клуба на Ивайло Недев-Ханко и Николай Запрянов-Воеводата организират групово пътуване с автобус за местните привърженици на славната червена машина, съобщиха от новите „Екзекутори”. Групата се отцепи от съществуващият фен-клуб със същото име, като твърди, че има съдебна регистрация за “Executors” и само те имат право да се наричат така. По първоначална информация имало и други „Екзекутори”, но 2005, които са от другият фен-клуб на армейците.

И старите и новите екзекутори се канят да екзекутират Левски, като му честитят празника 8-ми март с букет червени рози. Броят на китките подлежи на уточняване с нападателите на ЦСКА. Никой не допуска мисъл за загуба, защото в последните 360 минути футбол между двата отбора/4 мача/ ЦСКА не е пуснал гол на Левски и не познава загубата. Вярно, армейците отпаднаха в сблъсъка за купата, но с дузпи. В последния кръг на редовния сезон в А група обаче няма 11-метрови, които да ги отърват, заканиха се „екзекуторите”.
Потеглянето за дербито е от 10.30 часа в събота/8-ми март/ от пл. „Спартак” . Пътните са 15 лв за членове на Фен клуб „Екзекутори” - Хасково и 20 лв за всички останали. За записвания тел 0886441185, 0887171948 , 0899164616
Армейските фенове, честитят на всички българи националния празник - 3 Март и им пожелават здраве и благоденствие. Поздравява своите членове и всички симпатизанти на ФК "ЦСКА" - София, с денят на нашето Освобождение.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини