От х:

Днес в x:

Отбор „Приятели” спечели Купата на кмета на Хасково

    Отбор „Приятели” спечели първия турнир по мини футбол „Купата на кмета” Хасково 2020 г., съобщиха от общината. Финалът се игра снощи в зала „Спартак” и завърши при резултат 5:2 за „Приятели”. Втори в турнира остана „Отбор за милиони”, третото място заеха футболистите от „Остър нож”.

    Първият турнир по мини футбол „Купата на кмета” Хасково 2020 се организира от община Хасково и Българска асоциация по мини футбол (БАМФ). Турнирът стартира през януари. В него участваха 8 непрофесионални отбора.

    Първите три най-добри отбора в този турнир получиха медалите си лично от кмета на община Хасково Станислав Дечев. Той поздрави всички за спортсменското поведение и за майсторската игра, за която говорят изключително резултатните мачове и приятелското настроение на терена.

    Градоначалникът връчи и специалните отличия в Първия турнир „Купата на кмета”. За футболист на турнира безапелационно бе отличен Емилиян Христов, феърплей на турнира за ФК ”Стамболийски”, мениджър на турнира за „Отбор-13” и голмайстор на турнира бе Стефан Инджов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ха
      Ханко
      14 -2
      10:12, 7 мар 2020
      Сега Станко обратното на острото и неговия екип право от залата да отиват да оглеждат тротоарите, дупките по улиците, неправомерно паркиралите коли на селските бекове и да се хващат за работа, щото Пендела е вече на площада и чака.
    • 2
      Гю
      Гюро
      15 -4
      10:25, 7 мар 2020
      Ама спуква се от работа това момче, не се спира, не почива, сън не спи. Вчера децата футболисти приема, днес престижни награди лично връчва, кмет на място е той. Предизборно все работа, работа и пак работа обещаваше, и сега е видно, как стриктно спазва обещаното.
    • 3
      Ха
      Хасково сити 2
      8 0
      18:42, 7 мар 2020
      То хубаво спортни инициативи ,но нещо прави ли се развитие на всички спортни дейности клубове и т.н. на аматьорско ниво бази ,само едно Авеню и кортове срещу големи суми игрища на час. Я СЕ РАЗХОДЕТЕ НАОКОЛО И ВИЖТЕ В Пловдив поне за какво става въпрос тук всеки иска да лапа парички без да инвестира в нищо ... Една и съща настилка от години срамота ...
    Последни новини