От х:

Днес в x:

2 °C

Ремонтират Младежкия център, Камбанарията и общински сгради за четвърт милион

Обществена поръчка за ремонт на общински сгради, обявиха от община Хасково.

Процерурата е разделена на две части. В първата обособена позиция са предвидени ремонти на санитарен възел в сградата на бул. „България“ №79 /приземен етаж/ в Хасково, ремонт на НЧ „Зора“ в Хасково, ремонт на сградата на ОП „Младежки център“ в Хасково, ремонт на помещения на МКБППМН в общинска сграда на бул. „България“ №79 в Хасково. Във втората обособена позиция са предвидени ремонт на покрив на Дома за стари хора „Кенана“ в Хасково, ремонт на Камбанария до Монумент „Св. Богородица“ в Хасково, ремонт на покрив на сградата НЧ с. Войводово, ремонт на сградата на кметство в с. Книжовник, ремонт на покрив /вход за архив/ на сградата на Общинска данъчна дирекция на ул. „Ал. Стамболийски“ №2-4 в Хасково, ремонт на ученическия стол в училище „Васил Левски“ в с. Книжовник, ремонт на комини на жилищни сгради на ул. „Г. Кирков“ №82-А, Б, Г, Д в Хасково.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 235 047.65 лева без ДДС. Оферти за участие в процедурата могат да се подават до 30 март 2020 г.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Лс
  Лс
  6 -3
  11:14, 7 мар 2020
  Това е чудесно,а улиците кога?
 • 2
  По
  Порчо
  11 -4
  12:36, 7 мар 2020
  Ей така се "усвояват" обществени средства, които герберасите дерат от населението! Чрез строежи и ремонти! Куче влачи, диря няма! Брат`чедите трябва да си върнат парите, които "инвестираха" на изборите!
 • 3
  Пр
  престанете
  7 -11
  13:09, 7 мар 2020
  Как не ви е срам.Разбира се че трябва да се ремонт... Виж коментара
  • По
   Порчо
   4 0
   15:00, 8 мар 2020
   Наистина ли мислите, че няколко ремонтирани сгради ще задържат младите? Ако няма силна икономика, която да не е рекетирана от герберасите и която да дава добри заплати на КАДЪРНИТЕ, умните и работливите, то всичко е, както казва "класикът", шменти капели!
 • 4
  Пр
  Преставаме
  17 -3
  13:18, 7 мар 2020
  Ти защо си толкова наивен!Да не кажа глупав!Половината от тези пари ще се откраднат ,а за другата половина ремонта ще е некачествен!Само гледай кои фирми ще правят ремонтните! Вече не вярвам ня никой в този град!Нощем прилича на призрачен,а лампите не светят !Нали имаше усвоени пари за ремонт и подмяна на уличното осветление!Къде са?
  • Ха
   ха
   1 -4
   17:31, 7 мар 2020
   И поради тази причина изобщо да не се ремонтира, така ли?Като сте такива достойни граждани следете кой ще ремонтира и дали ще е качествен ремонта, но не бива да не се ремонтира.Ето виждате че обявяват обществена поръчка.Чак на сайта са написали.Ако това беше по времето на Г.Иванов дали щяхте да разберете изобщо че има открита обществена поръчка.Някой щеше ли да напише или някой щеше да каже.Изобщо нямаше да раберете.Самият факт че се обявява публично трябва да ви говори че поне има желание да не е скрито покрито.Участвайте ако това ви е дейноста.
 • 5
  До по горния коментар естествено,че при тези ремонти не се гледа кое как се прави и само се отбива номера примери навсякъде само човек трябва да се огледа и да не бъде късоглед.Ще вземат търга определени фирми и накрая нищо след има няма месец хоп изненада некачествена свършена работа ... Отчет някой да е дал ...
 • 6
  Па
  Панаетюф Гочу
  6 0
  20:55, 7 мар 2020
  Ало, тъка грозно ни са хортува. Таа опщина си има кмет и той кмета си има екип от експерти. Баш таман е ду там работата, чи лично кмета барабар с екипа му да са захванат дъ рабтят и да покажът на илектората, чи ни съ суганви глави.
 • 7
  Ма
  Майстор
  1 0
  18:20, 8 мар 2020
  То и при Г. Иванов сложиха от неговите плочки по бул. Г.Раковски и се изровиха след година. Но никой не се интересува за колко пари е ремонта и какво качество са влижените материали и коя е фирмата извършила ремонта. Господин Ц.Лалов беше споменал за некачествени ремонти в града в предизборни интервюта и това е точно така. Трябва да се следи и оказва контрол на самия процес и фирмите извършващи ремонта , но не формално, а и гражданите могат да подават сигнали.Иначе няна по хубаво от нови и добре отремонтирани сграги. Дано не са като санираните блокове, приеха ги без никакъв контрол и пълно безхаберие. Икономисаха от материали и работна ръка на която се плаща малко защото ги събраха от кол и въже без да могат да работят повечето.И така санирането е за да се усвоят едни пари от определени фирми.Тук ще е същото, дано греша.

Хороскоп за 03.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
03 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
03 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
03 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
03 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
03 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
03 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
03 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
03 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
03 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
03 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
03 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
03 дек 2020
Последни новини