От х:

Днес в x:

10 °C

Ремонтират Младежкия център, Камбанарията и общински сгради за четвърт милион

Обществена поръчка за ремонт на общински сгради, обявиха от община Хасково.

Процерурата е разделена на две части. В първата обособена позиция са предвидени ремонти на санитарен възел в сградата на бул. „България“ №79 /приземен етаж/ в Хасково, ремонт на НЧ „Зора“ в Хасково, ремонт на сградата на ОП „Младежки център“ в Хасково, ремонт на помещения на МКБППМН в общинска сграда на бул. „България“ №79 в Хасково. Във втората обособена позиция са предвидени ремонт на покрив на Дома за стари хора „Кенана“ в Хасково, ремонт на Камбанария до Монумент „Св. Богородица“ в Хасково, ремонт на покрив на сградата НЧ с. Войводово, ремонт на сградата на кметство в с. Книжовник, ремонт на покрив /вход за архив/ на сградата на Общинска данъчна дирекция на ул. „Ал. Стамболийски“ №2-4 в Хасково, ремонт на ученическия стол в училище „Васил Левски“ в с. Книжовник, ремонт на комини на жилищни сгради на ул. „Г. Кирков“ №82-А, Б, Г, Д в Хасково.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 235 047.65 лева без ДДС. Оферти за участие в процедурата могат да се подават до 30 март 2020 г.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Лс
  Лс
  6 -3
  11:14, 7 мар 2020
  Това е чудесно,а улиците кога?
 • 2
  По
  Порчо
  11 -4
  12:36, 7 мар 2020
  Ей така се "усвояват" обществени средства, които герберасите дерат от населението! Чрез строежи и ремонти! Куче влачи, диря няма! Брат`чедите трябва да си върнат парите, които "инвестираха" на изборите!
 • 3
  Пр
  престанете
  7 -11
  13:09, 7 мар 2020
  Как не ви е срам.Разбира се че трябва да се ремонт... Виж коментара
  • По
   Порчо
   4 0
   15:00, 8 мар 2020
   Наистина ли мислите, че няколко ремонтирани сгради ще задържат младите? Ако няма силна икономика, която да не е рекетирана от герберасите и която да дава добри заплати на КАДЪРНИТЕ, умните и работливите, то всичко е, както казва "класикът", шменти капели!
 • 4
  Пр
  Преставаме
  17 -3
  13:18, 7 мар 2020
  Ти защо си толкова наивен!Да не кажа глупав!Половината от тези пари ще се откраднат ,а за другата половина ремонта ще е некачествен!Само гледай кои фирми ще правят ремонтните! Вече не вярвам ня никой в този град!Нощем прилича на призрачен,а лампите не светят !Нали имаше усвоени пари за ремонт и подмяна на уличното осветление!Къде са?
  • Ха
   ха
   1 -4
   17:31, 7 мар 2020
   И поради тази причина изобщо да не се ремонтира, така ли?Като сте такива достойни граждани следете кой ще ремонтира и дали ще е качествен ремонта, но не бива да не се ремонтира.Ето виждате че обявяват обществена поръчка.Чак на сайта са написали.Ако това беше по времето на Г.Иванов дали щяхте да разберете изобщо че има открита обществена поръчка.Някой щеше ли да напише или някой щеше да каже.Изобщо нямаше да раберете.Самият факт че се обявява публично трябва да ви говори че поне има желание да не е скрито покрито.Участвайте ако това ви е дейноста.
 • 5
  До по горния коментар естествено,че при тези ремонти не се гледа кое как се прави и само се отбива номера примери навсякъде само човек трябва да се огледа и да не бъде късоглед.Ще вземат търга определени фирми и накрая нищо след има няма месец хоп изненада некачествена свършена работа ... Отчет някой да е дал ...
 • 6
  Па
  Панаетюф Гочу
  6 0
  20:55, 7 мар 2020
  Ало, тъка грозно ни са хортува. Таа опщина си има кмет и той кмета си има екип от експерти. Баш таман е ду там работата, чи лично кмета барабар с екипа му да са захванат дъ рабтят и да покажът на илектората, чи ни съ суганви глави.
 • 7
  Ма
  Майстор
  1 0
  18:20, 8 мар 2020
  То и при Г. Иванов сложиха от неговите плочки по бул. Г.Раковски и се изровиха след година. Но никой не се интересува за колко пари е ремонта и какво качество са влижените материали и коя е фирмата извършила ремонта. Господин Ц.Лалов беше споменал за некачествени ремонти в града в предизборни интервюта и това е точно така. Трябва да се следи и оказва контрол на самия процес и фирмите извършващи ремонта , но не формално, а и гражданите могат да подават сигнали.Иначе няна по хубаво от нови и добре отремонтирани сграги. Дано не са като санираните блокове, приеха ги без никакъв контрол и пълно безхаберие. Икономисаха от материали и работна ръка на която се плаща малко защото ги събраха от кол и въже без да могат да работят повечето.И така санирането е за да се усвоят едни пари от определени фирми.Тук ще е същото, дано греша.

Хороскоп за 30.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Общуването с близките ви днес ще ви донесе спокойствие и увереност за бъдещето. С лекота ще решите домашните проблеми. Не унивайте. Разчитайте повече както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Делата, започнати днес ще завършат с успех. Хубавите емоции и настроения ще ви направят и по-добри.
30 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Не сте склонни да се поддавате на влиянието, което някои хора се опитват да наложат над вас. Следвате единствено собствените си принципи и не се интересувате от то приказките на околните. Сърдечният ви партньор има нужда от помощта ви.
30 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Заедно ще решавате възникващите въпроси и ще планирате бъдещето си. Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех.
30 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Колебанията ви са напълно излишни. Действайте решително и желаните резултати ще се превърнат в реалност. Не се тревожете за половинката си, тя се справя чудесно и без вашите напътствия. Не прекалявайте със загрижеността си.
30 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи.
30 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Любовта е тази, която ви закриля, съветва и направлява. Вслушайте се в съветите на любимия човек. Днес вие сте едно цяло. Доверете му се и заедно решавайте. Посветете се на изкушенията на една страстна любов. Този свят е сякаш само за вас двамата.
30 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Шумът и суетата не са сред представите ви за неделен ден. Във възможностите ви е да бъдете по-внимателни и добри с околните, без да ги притеснявате с претенциите си. За това потърсете тихо място за отмора, където да останете насаме със себе си и мислите си. Нечия любов ще ви помогне да се възстановите от стреса и даде сили за нови предизвикателства.
30 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Пролетният ден ще привлича много от вас навън, сред природата. Там ще получите тласък на идеи и по-късно с лекота ще вземате решенията си. За да откриете пътя ви е нужна добра ориентация и подготвеност, а вие ги имате и двете. Ще срещнете подкрепа, щом сте готови да я приемете.
30 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финансови несгоди и свързаните с тях семейни взаимоотношения ще притесняват много от вас. В очакване сте нещо добро да се случи, но за това ви е нужна надеждна подкрепа, с повече аргументи в своя защита, ще се справите. Консултация със специалист ще облекчи оплакванията ви и направи по-леко и бързо да преминат неразположенията ви.
30 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Направете нужното, за да запазите доброто настроение на всички около вас. А някои от вас ще получат покана за излет сред природата. Не се колебайте дълго. Разходката, освен че ще ви разтовари, ще ви зареди с много положителна енергия и приятни емоции.
30 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Правете неща, които ви доставят удоволствие, четете, гледайте телевизия, мързелувайте активно. Вижте се с приятели, веселете се и забравете за грижите. До вас ще достигне вест, която може да ви провокира към нови търсения.
30 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете по-сдържани в оценките си за хората. Рискувате много, ако споделите мнението си с неподходящия човек. Не прибързвайте с отчаянието, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
30 мар 2020
Последни новини