От х:

Днес в x:

27 °C

Ремонтират Младежкия център, Камбанарията и общински сгради за четвърт милион

Обществена поръчка за ремонт на общински сгради, обявиха от община Хасково.

Процерурата е разделена на две части. В първата обособена позиция са предвидени ремонти на санитарен възел в сградата на бул. „България“ №79 /приземен етаж/ в Хасково, ремонт на НЧ „Зора“ в Хасково, ремонт на сградата на ОП „Младежки център“ в Хасково, ремонт на помещения на МКБППМН в общинска сграда на бул. „България“ №79 в Хасково. Във втората обособена позиция са предвидени ремонт на покрив на Дома за стари хора „Кенана“ в Хасково, ремонт на Камбанария до Монумент „Св. Богородица“ в Хасково, ремонт на покрив на сградата НЧ с. Войводово, ремонт на сградата на кметство в с. Книжовник, ремонт на покрив /вход за архив/ на сградата на Общинска данъчна дирекция на ул. „Ал. Стамболийски“ №2-4 в Хасково, ремонт на ученическия стол в училище „Васил Левски“ в с. Книжовник, ремонт на комини на жилищни сгради на ул. „Г. Кирков“ №82-А, Б, Г, Д в Хасково.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 235 047.65 лева без ДДС. Оферти за участие в процедурата могат да се подават до 30 март 2020 г.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Лс
  Лс
  6 -3
  11:14, 7 мар 2020
  Това е чудесно,а улиците кога?
 • 2
  По
  Порчо
  11 -4
  12:36, 7 мар 2020
  Ей така се "усвояват" обществени средства, които герберасите дерат от населението! Чрез строежи и ремонти! Куче влачи, диря няма! Брат`чедите трябва да си върнат парите, които "инвестираха" на изборите!
 • 3
  Пр
  престанете
  7 -11
  13:09, 7 мар 2020
  Как не ви е срам.Разбира се че трябва да се ремонт... Виж коментара
  • По
   Порчо
   4 0
   15:00, 8 мар 2020
   Наистина ли мислите, че няколко ремонтирани сгради ще задържат младите? Ако няма силна икономика, която да не е рекетирана от герберасите и която да дава добри заплати на КАДЪРНИТЕ, умните и работливите, то всичко е, както казва "класикът", шменти капели!
 • 4
  Пр
  Преставаме
  17 -3
  13:18, 7 мар 2020
  Ти защо си толкова наивен!Да не кажа глупав!Половината от тези пари ще се откраднат ,а за другата половина ремонта ще е некачествен!Само гледай кои фирми ще правят ремонтните! Вече не вярвам ня никой в този град!Нощем прилича на призрачен,а лампите не светят !Нали имаше усвоени пари за ремонт и подмяна на уличното осветление!Къде са?
  • Ха
   ха
   1 -4
   17:31, 7 мар 2020
   И поради тази причина изобщо да не се ремонтира, така ли?Като сте такива достойни граждани следете кой ще ремонтира и дали ще е качествен ремонта, но не бива да не се ремонтира.Ето виждате че обявяват обществена поръчка.Чак на сайта са написали.Ако това беше по времето на Г.Иванов дали щяхте да разберете изобщо че има открита обществена поръчка.Някой щеше ли да напише или някой щеше да каже.Изобщо нямаше да раберете.Самият факт че се обявява публично трябва да ви говори че поне има желание да не е скрито покрито.Участвайте ако това ви е дейноста.
 • 5
  До по горния коментар естествено,че при тези ремонти не се гледа кое как се прави и само се отбива номера примери навсякъде само човек трябва да се огледа и да не бъде късоглед.Ще вземат търга определени фирми и накрая нищо след има няма месец хоп изненада некачествена свършена работа ... Отчет някой да е дал ...
 • 6
  Па
  Панаетюф Гочу
  6 0
  20:55, 7 мар 2020
  Ало, тъка грозно ни са хортува. Таа опщина си има кмет и той кмета си има екип от експерти. Баш таман е ду там работата, чи лично кмета барабар с екипа му да са захванат дъ рабтят и да покажът на илектората, чи ни съ суганви глави.
 • 7
  Ма
  Майстор
  1 0
  18:20, 8 мар 2020
  То и при Г. Иванов сложиха от неговите плочки по бул. Г.Раковски и се изровиха след година. Но никой не се интересува за колко пари е ремонта и какво качество са влижените материали и коя е фирмата извършила ремонта. Господин Ц.Лалов беше споменал за некачествени ремонти в града в предизборни интервюта и това е точно така. Трябва да се следи и оказва контрол на самия процес и фирмите извършващи ремонта , но не формално, а и гражданите могат да подават сигнали.Иначе няна по хубаво от нови и добре отремонтирани сграги. Дано не са като санираните блокове, приеха ги без никакъв контрол и пълно безхаберие. Икономисаха от материали и работна ръка на която се плаща малко защото ги събраха от кол и въже без да могат да работят повечето.И така санирането е за да се усвоят едни пари от определени фирми.Тук ще е същото, дано греша.

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини