От х:

Днес в x:

29 °C

Ремонтират Младежкия център, Камбанарията и общински сгради за четвърт милион

Обществена поръчка за ремонт на общински сгради, обявиха от община Хасково.

Процерурата е разделена на две части. В първата обособена позиция са предвидени ремонти на санитарен възел в сградата на бул. „България“ №79 /приземен етаж/ в Хасково, ремонт на НЧ „Зора“ в Хасково, ремонт на сградата на ОП „Младежки център“ в Хасково, ремонт на помещения на МКБППМН в общинска сграда на бул. „България“ №79 в Хасково. Във втората обособена позиция са предвидени ремонт на покрив на Дома за стари хора „Кенана“ в Хасково, ремонт на Камбанария до Монумент „Св. Богородица“ в Хасково, ремонт на покрив на сградата НЧ с. Войводово, ремонт на сградата на кметство в с. Книжовник, ремонт на покрив /вход за архив/ на сградата на Общинска данъчна дирекция на ул. „Ал. Стамболийски“ №2-4 в Хасково, ремонт на ученическия стол в училище „Васил Левски“ в с. Книжовник, ремонт на комини на жилищни сгради на ул. „Г. Кирков“ №82-А, Б, Г, Д в Хасково.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 235 047.65 лева без ДДС. Оферти за участие в процедурата могат да се подават до 30 март 2020 г.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Лс
  Лс
  6 -3
  11:14, 7 мар 2020
  Това е чудесно,а улиците кога?
 • 2
  По
  Порчо
  11 -4
  12:36, 7 мар 2020
  Ей така се "усвояват" обществени средства, които герберасите дерат от населението! Чрез строежи и ремонти! Куче влачи, диря няма! Брат`чедите трябва да си върнат парите, които "инвестираха" на изборите!
 • 3
  Пр
  престанете
  7 -11
  13:09, 7 мар 2020
  Как не ви е срам.Разбира се че трябва да се ремонт... Виж коментара
  • По
   Порчо
   4 0
   15:00, 8 мар 2020
   Наистина ли мислите, че няколко ремонтирани сгради ще задържат младите? Ако няма силна икономика, която да не е рекетирана от герберасите и която да дава добри заплати на КАДЪРНИТЕ, умните и работливите, то всичко е, както казва "класикът", шменти капели!
 • 4
  Пр
  Преставаме
  17 -3
  13:18, 7 мар 2020
  Ти защо си толкова наивен!Да не кажа глупав!Половината от тези пари ще се откраднат ,а за другата половина ремонта ще е некачествен!Само гледай кои фирми ще правят ремонтните! Вече не вярвам ня никой в този град!Нощем прилича на призрачен,а лампите не светят !Нали имаше усвоени пари за ремонт и подмяна на уличното осветление!Къде са?
  • Ха
   ха
   1 -4
   17:31, 7 мар 2020
   И поради тази причина изобщо да не се ремонтира, така ли?Като сте такива достойни граждани следете кой ще ремонтира и дали ще е качествен ремонта, но не бива да не се ремонтира.Ето виждате че обявяват обществена поръчка.Чак на сайта са написали.Ако това беше по времето на Г.Иванов дали щяхте да разберете изобщо че има открита обществена поръчка.Някой щеше ли да напише или някой щеше да каже.Изобщо нямаше да раберете.Самият факт че се обявява публично трябва да ви говори че поне има желание да не е скрито покрито.Участвайте ако това ви е дейноста.
 • 5
  До по горния коментар естествено,че при тези ремонти не се гледа кое как се прави и само се отбива номера примери навсякъде само човек трябва да се огледа и да не бъде късоглед.Ще вземат търга определени фирми и накрая нищо след има няма месец хоп изненада некачествена свършена работа ... Отчет някой да е дал ...
 • 6
  Па
  Панаетюф Гочу
  6 0
  20:55, 7 мар 2020
  Ало, тъка грозно ни са хортува. Таа опщина си има кмет и той кмета си има екип от експерти. Баш таман е ду там работата, чи лично кмета барабар с екипа му да са захванат дъ рабтят и да покажът на илектората, чи ни съ суганви глави.
 • 7
  Ма
  Майстор
  1 0
  18:20, 8 мар 2020
  То и при Г. Иванов сложиха от неговите плочки по бул. Г.Раковски и се изровиха след година. Но никой не се интересува за колко пари е ремонта и какво качество са влижените материали и коя е фирмата извършила ремонта. Господин Ц.Лалов беше споменал за некачествени ремонти в града в предизборни интервюта и това е точно така. Трябва да се следи и оказва контрол на самия процес и фирмите извършващи ремонта , но не формално, а и гражданите могат да подават сигнали.Иначе няна по хубаво от нови и добре отремонтирани сграги. Дано не са като санираните блокове, приеха ги без никакъв контрол и пълно безхаберие. Икономисаха от материали и работна ръка на която се плаща малко защото ги събраха от кол и въже без да могат да работят повечето.И така санирането е за да се усвоят едни пари от определени фирми.Тук ще е същото, дано греша.

Хороскоп за 09.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
09 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
09 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
09 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
09 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
09 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
09 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
09 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
09 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
09 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
09 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
09 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
09 юли 2020
Последни новини