От х:

Днес в x:

Шок: Хлябът след изборите – 1.50 лв. 20 000 отгоре в списъците на 5 юли. Преглед на печата

Шок: Хлябът след изборите – 1.50 лв., пише в голямото заглавие над главата в днешния брой на "Хасковска Марица". Прогнозата е на мелничарския бос Пилю Пилев. Според него досега цената на насъщния е задържана изкуствено, но след парламентарния вот ще тръгне стремително нагоре.

Дистанционно ще управляват тока на Хасково, пише изданието в другия си акцент на първа страница. Долните австрийци (собствениците на EVN са от Долна Австрия) решили да пестят от заплати на персонала.

Братя пребиват съученик в гимназия, четем на трета страница в броя. Двамата изкарали десетокласника Б. К. от класната стая в Минерални бани и му хвърлили як пердах, прекратен от наизлезлите от учителската стая педагози. Районното в Хасково поема случая.

Бившият главен секретар на МВР Цвятко Цветков дава интервю за вестника, което можете да прочетете на 9 страница.

20 000 отгоре в избирателните списъци на 5 юли, предупреждава в заглавие над главата "Новинар юг". За европейските избори хората с двойно гражданство – българско и турско, нямаха право на глас, според изискването на ЕС, но за парламентарните – имат. Това е допустимо в BG. Изданието дори посочва с колко точно са се увеличили списъците в някои общини със смесено население.

32 села без лекар, акцентира вестникът на първа страница. Джипитата със специалност емигрират, допълва изданието.

Змии в забавачка, е друг акцент със снимка от първа страница. В детската градина в кв. "Република" изпълзели змии, на място пристигнал екип на Гражданска защита.

20 паралелки увисват, четем още в броя. Свободните места в гимназиите надхвърлят с много мераклиите.

Почват дознание срещу поп и попадия, четем на криминалната страница. Става дума за разпопения поп Тоньо и попадията Тонка.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини