От х:

Днес в x:

42 двойки се състезаваха в турнир за бадминтонисти и техните родители

Изображение 1 от 5

    42 двойки взеха участие в най-емоционалното състезание по бадминтон – станалия ежегоден турнир по двойки от състезатели на КФВС „Атлет“ и техните родители.

    Разделени в три възрастови групи момчетата и момичетата се състезаваха заедно със своите бащи, майки и ли някой близък роднина. И макар бащите да доминираха, майките се представиха отлично и при най-малките първа стана Ния Папазова с майка си. След тяхната двойка се наредиха Йоан Иванов с вуйчо си, а трети са Димитър Димитров с баща си и Васил Йорданов с майка си.

    Във втората възрастова група първата и втората двойка са на бащи и синове:  Стилян Нановски, следван от Стойчо Костадинов. Единствената смесена двойка заела призово място в тази група е на Мартин Попов и неговата майка. Те са трети заедно с Павел Панев и неговия баща.

    При най-големите участници в този турнир победители са Георги Рупцов с баща си, следвани от Василена Банялиева и нейния баща. Трети се класираха Мария Димитрова и майка ѝ и Елена Димитрова с баща си.

    Треньорът Илиян Кръстев сподели, че състезатели и треньори очакват Новата 2020 година с надежда не само за повече и по-категорични успехи за КФВС „Атлет“, а и с ново място, подходящо за тренировки и развитие на бадминтона в Първомай. Той благодари на всички, най-вече на деца и учители, организирали благотворителни инициативи в подкрепа на тяхната мечта. Последният жест са получените от Благотворителния  коледен базар на ПГСС „Васил Левски“ 1325 лв.

    Деца, треньори и родители пожелаха на всички весели празници и успешна Нова година.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини