От х:

Днес в x:

16 °C

Нови аварии по водопровода в Симеоновград, изпращат водоноски по график

Мобилни водоноски ще захранват населението в Симеоновград  с питейната течност от днес. Заради водният режим в града, който е въведен отново от началото на седмицата от ВиК-Хасково осигуриха вода от с.Войводово.

Водоноските обхождат града по график:

10.00 – 11.00 часа ул.”Алеко Константинов”№16 – сградата на ВиК р-н гр.Симеоновград

11.15 – 12.15 часа площад „Шейновски” №3 –Община Симеоновград

12.30 – 13.30 часа ул.”Тунджа” пред бивш Завод Хебър

13.45 – 14.45 часа кв.Злати дол – ул.”Княз Александър Батенберг”- градинката

15.00– 16.00 часа кв. Йорданово – ул.”Димитър Благоев” на Обръщалото

И днес в Симеоновград се работи по авария. Няма вода на ул. "Здравец", ул. "Цар Освободител" и в бившият ЖП цветарник.

Прогнозата от водното дружество е, че проблемът по това трасе ще бъде отстранен до 17 ч. и водата пусната.

Вода няма днес заради авария и в тополовградското село Синапово.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Жа
  жаден
  2 -2
  16:00, 13 авг 2019
  А защо само 6 часа ще работят водоноските? Ситуацията е аварийна а ще се работи 6 часа, като чиновници. Не е ли добре да се прави още един обход по същи ред??????? Или може би това е за отбиване на номера както се прави напоследък в Симеоновград?
 • 2
  Ва
  Ванката
  1 0
  16:15, 13 авг 2019
  Поправете си загравието. Водоноската е една. Затова има график.
 • 3
  Ня
  Някой си
  4 -1
  17:16, 13 авг 2019
  А бе тия от т'ва шибано ВиК няма ли да се спрат да се подиграват с хората....В кой век живеем бе измекяри гнусни,та с ръждясалите военни водоноски вода ще ми носите.За 5 години хората градове строят....вий една станция не можете да вдигнете...
 • 4
  Ди
  Дида Стоянова
  1 0
  20:11, 13 авг 2019
  Защо ВиК не спазват режима, който е посочен на сайта им. Водата по кварталите спира още в 7:00 - 7:30 часа, а в централната част на Симеоновград изобщо не е спирана от началото на режима.

Хороскоп за 26.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях. Възможно е да срещнете трудности, но ако навреме ги споделите с околните, те ще намерят начин да ви съдействат. Бъдете по-деликатни в изказванията си относно въпрос, който особено вълнува ваш близък. Рискувате да го засегнете.
26 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Имайте повече доверие на свой близък, което е решил да се заеме с нещо, което околните не одобряват. Радвате се на разбирателство в личен план. Отношенията ви с любимия човек напълно ви удовлетворяват.
26 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Убедени сте в ползата от труда си и това ви мотивира допълнително. Ще ви потърсят за съвет и ще уважат мнението ви, което ще ви поласкае. Не пропускайте да уважите празника на близък човек, покажете му искреното си отношение към него.
26 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.
26 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.
26 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Успявате всеки спор да обърнете в шега, с което въздействате ободряващо на хората около себе си. На някои от вас им предстои пътуване, което ще бъде интересно. Обърнете повече внимание на децата днес.
26 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. Постигнатото днес ще бъде стабилна основа за бъдещото разрастване на фирмата ви. Освен това близките ви имат предостатъчно занимания днес и едва ли ви се разсърдят.
26 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите важен ангажимент далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са много ползотворни. Постепенно придобивате нужната ви увереност.
26 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Оставете ядовете за делника и бъдете внимателни, ако шофирате.
26 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
26 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
26 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Евентуалния им успех ви засяга непосредствено и ще доведе промяна на плановете ви за близките дни. Вие също можете да допринесете за него и най-вероятно няма да се колебаете дълго дали да го сторите. Оптимистичните ви очаквания са напълно оправдани.
26 яну 2020
Последни новини