От х:

Днес в x:

Пиян шофьор се заби в каруца и постройка

Изображение 1 от 3

    Пиян шофьор катастрофира край село Текето, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково. Сигнал за инцидента е подаден в полицията в 19:30 часа снощи. Изпратеният на място автопатрул установил, че 55-годишен водач от селото с лек автомобил Опел е загубил контрол над колата, ударил се е в паркирана каруца и е нанесъл материални щети на селскостопанска постройка.

    Униформените полицаи са тествали водача с дрегер, който отчел наличие на 1,09 промила алкохол в кръвта. Задържан е до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

    Още едно бързо производство е заведено в Районното управление в Хасково срещу пиян водач. С мярка на задържане до 24 часа е бил 39-годишен жител на село Сърница, хванат от полицаите да управлява бракуван автомобил из селото. Оказало се и че табелите на Ваз-а са за друга кола. Скалата на техническото средство показала 1,32 промила.

    През денонощието в Районното управление в Харманли също е заловен недобросъвестен шофьор. Бързото производство е срещу неправоспособен младеж на 17 години от града. Момчето е заловено да шофира Ситроен по улиците на града като регистрационните табели са били издадени за друго превозно средство. Задържан е до 24 часа.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ко
      Коко
      14 -15
      11:03, 14 май 2019
      Стига с тия кокошкарски новини бе кво се излагате...
      • +-
        +-
        11 -2
        16:27, 14 май 2019
        Прочети третия коментар, който въпреки спецификата си, показва важността на новината.
    • 2
      Ot
      Ot Teketo
      13 -3
      14:02, 14 май 2019
      Този изрод даго затворят зад решетките и даму вземат и колата вечно пиян неможа даса трепи вече кой пореден път муе това птп
      .
    • 3
      Ня
      Някой
      19 0
      15:56, 14 май 2019
      Това като кара това кола много дава силна гаазз и после въри рязко в каруцата и удря я силно нея и пада надолу по стъмното, защото пие много мастика и мента и бира и ракия. Трябва да го правят нещо него да го вкарват на затвор или да го затварят да не може да кара кола и хаир за селото да има, защото ще смачква човек другия път като пие.
    • 4
      Те
      Теккели
      6 0
      19:58, 14 май 2019
      То добре че до сега не блъсна някой,преди година две се засякохме на завой беше в насрещното мъртво пиян със затворени очи добре че реагирах бързо без малко да ме блъсне щях да го спра но го съжалих,и чух че нямал дори и книжка,тряба да му забранят даже да се качва на каруца....Не дай се боже ще блъсне някое невинно детенце или някой старец то и после да го отрепиш няма файда затова служителите на районнота МВР град Хасково да вземат мерки....
    • 5
      Ер
      Еро
      0 -1
      20:50, 14 май 2019
      Каручката е по-ценна от немския таралясник
    Последни новини